Takias Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Mε το "ασύρματο" ρεύμα που έχει εξαγγείλει η ΔΕΗ, λές να γίνουμε Ευρώπη? ;D ;D Λές? ;D ;D ;D ;D ;D If songs were lines in a conversation....
Babtua Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Eυρώπη δε γινόμαστε ούτε ασύρματη μεταφορά... ανθρώπων κι αν εξαγγείλουμε! ;D Αρβύλες...
funky_bassman Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Εγώ πάντως ξαναλέω ότι: Ο φίλος μας πήρε ένα Jaguar Bass το οποίο φοράει single coil μαγνήτες και διαπίστωσε ότι κάνει θόρυβο. Πάει να τσεκάρει στο μαγαζί κάνει ΚΑΙ εκεί θόρυβο (λογικό καθότι μεγαλύτερος ενισχυτής και άρα μεγαλύτερο output) και δοκιμάζει ένα μπάσο που έχει ΚΑΙ ΑΥΤΟ single coil... Το οποίο κάνει ΚΑΙ ΑΥΤΟ θόρυβο... Με βάση ότι είχα και εγώ Jazz Bass και είχα και εγώ θόρυβο και γενικά όλα τα single coil (όχι splitted single coil των P Bass) έχουν θόρυβο νομίζω πως είναι χαρακτηριστικό του είδους των μαγνητών... Εμένα ο θόρυβος σταμάτησε όταν άλλαξα τον πίσω μαγνήτη και έβαλα hum μαγνήτη ΑΛΛΑ και πάλι όταν είχα τον neck μόνο του ΠΑΛΙ είχα φύσημα το οποίο όμως με ένα noise reducer ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΩΔΙΑ μετριαζόταν πάρα πολύ... Όσων αφορά την περίπτωση με την Jaguar κιθάρα μου κάνει εντύπωση γιατί από ότι θυμάμαι όσες φορές την έχω ακούσει ήταν πολύ πιο αθόρυβη από μία strat ή μία tele οπότε εικάζω πως είτε έφταιγε το ρεύμα (γιατί δεν γίνεται να κάνει θόρυβο στο ένα μέρος και καθόλου θόρυβο στο άλλο μέρος και μάλιστα με λογικά πιο δυνατό ενισχυτή) ή έφταιγε κάνα jack... Αυτό που είπες για τα καλώδια δοκίμασες να λειτουργήσεις μόνο τον κάτω μαγνήτη για να δεις αν βγάζει θόρυβο? Επίσης πολλές φορές θόρυβος δημιουργείται από σκόνες κλπ... Το άλλο όμως που ξεχνάμε είναι ότι σε μία κιθάρα καλώς ή κακώς το πρόβλημα μπορεί να λυθεί αλλάζοντας μαγνήτες με hum in single coil size ενώ στο μπάσο είναι άλλο καπέλο... LA ROJΑ ARMADA
Takias Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Φίλε μου επι 2 μήνες είχα δοκιμάσει σχεδον τα πάντα....Γύρω στα 50 διαφορετικα καλώδια, καμιά 30αρια διαφορετικούς ενισχυτές, τους μαγνήτες επίσης σε διαφορετικές ρυθμίσεις....τίποτα...τζίφος...μέχρι που την χειρούργησα....πάντως για να βοηθήσω λίγο ακόμα, συμβουλεύτηκα και αυτο το site: http://www.talkbass.com/forum/showthread.php?t=276127 If songs were lines in a conversation....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση