Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Ρε παιδια, που θα βρω κουτια για πεταλια αδεια.

Συγκεκριμενα εχω ενα πεταλι γνωστης φιρμας -vintage σου λεει-(δε λεω γιατι αν αρχισω να λεω δε θα τους ξεπλενει ουτε η βροχη στο Αμαζωνιο) και θελω να το μεταφερω σε ενα αλλο κουτι(μικροτερο-ασχετο). Επειδη μπορει να εγινα κατανοητος σε πολυ πεπειραμενους, ομολογω πως το πεταλι γαζωνει. ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ Γ@@@@ ΜΟΥ? Χωρος ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ  ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ.

Φανταζομαι να παρω και κανα ενισχυτη 10w. Σα τον εξοπλισμο του Hendix & της NASA θα ηταν.

'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ

Δημοσιευμένο

;D ;D ;D ;D ;D Κορυφή...  ;D ;D ;D ;D ;D

Από ίντερνετ (musikding, banzai κτλ). Εδώ έχουν κάτι τσίγκινα, θα βρεις και σχετικά (όχι πολύ) μικρά στα μαγαζιά με ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Δημοσιευμένο

http://www.banzaimusic.com/Enclosures-Boxes/

Δεν γράφουμε με greeklish και ΚΕΦΑΛΑΙΑ. Αποφεύγουμε τα πολλά θαυμαστικά (!!) και τα ερωτηματικά (;;??).

Φάτσα κάρτα με τεράστια γράμματα είναι τι άλλο να κάνουμε πια?

Δημοσιευμένο

Παρεπιπτόντως, τα μικρότερα μεταλλικά που έχω βρει εδώ (Λάρισα) είναι σαν κι αυτό

image.php?id=5719&type=D

αλλά μαύρο και με διαστάσεις 15 x 11 x 4,5 cm και 5Ε. Το καλό είναι ότι μπορείς με μερικά εργαλεία να τα φέρεις πραγματικά στα μέτρα σου, δουλεύονται δηλαδή γιά κόψε-ράψε τροποποιησείς, ενώ είναι και αρκετά ανθεκτικά σε λογική χρήση.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...