Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Λοιπόν επειδή δούλευα σε εγκαταστάσεις συναγερμών και έχω δει κάποια πράγματα σε συμβουλεύω ΜΗΝ πάρεις νοικιαστό σύστημα συναγερμού(κοινώς μεταχειρισμένο) και φυσικά δεν χρειάζεσαι security και μαλακίες λοιπές...ένα απλό σύστημα με τηλεφωνική ειδοποίηση σε παίρνει τηλέφωνο(εσένα και άλλα νούμερα που επιλέγεις) και σε περίπτωση στραβής παίρνεις την ασυνομία τους λες χτυπά ο συναγερμός μου και είναι υποχρεωμένοι μετά απο καταγγελία να έρθουν....

Την κάμερα αν κατάλαβα καλά θα την έχεις έξω αλλά απαγορεύεται να κοιτά σε δημόσιο χώρο(πρέπει να την έχεις στραμμένη αρκετά προς τα κάτω αλλά χάνεις έτσι το πρόσωπο)...δηλαδή να ξέρεις οτι μπορεί κάποιος να σου την πεί...

με ολο το θαροος, επειδη δουλευω σε εταιρια που ασχολειται με το αντικειμενο και ο κυριοτερος τροπος βιοπορισμου μου ειναι μια ιδεα που ειχα πανω στα συστηματα ασφαλειας (και εδω να σημειωθει πως ειναι η πρωτη φορα που τοποθετουμαι πανω στο θεμα, ενω εχει γινει παρομοια κουβεντα πολλες φορες και εχει πει ο καθενας τα κουφα του) πριν καποια χρονια, μπορω να σου πω πως το να βαλεις εναν τηλεφωνητη(ετσι λεγεται αυτο το μαραφετι που βαζεις πανω στην πλακετα του συναγερμου και σε καλει οποτε χτυπησει)ειναι μιση δουλεια, ενω τα ωφελη απο την συνδεση σου με μια εταιρια ειναι δεκαδες!

πιο συγκεκριμενα, αν βαλεις τον τηλεφωνητη, απλα θα σε παρει τηλεφωνω και θα ακουσεις μια ηχογραφημενη φωνη να σου λεει πως χτυπαει ο συναγερμος!

αν το συνδεσεις, θα μπορεις να ξερεις ποσες και ποιες ζωνες εχουν χτυπησει. αν χτυπανε ακομα, αν καποιος πασπατευει την σειρηνα, αν σου εχει κοπει το ρευμα και διαφορα αλλα!

ακομα, μπορεις να ξερεις ανα πασα στιγμη αν λειτουργει το τηλεφωνο σου, να δεις απλα με ενα τηλεφωνημα στην εταιρια αν τον εχεις βαλει τον συναγερμο η αν οταν εφυγες τον ξεχασες και πολλα πολλα αλλα!

τελος κατα περιπτωσεις μπορει να ερθει και ανθρωπος της εταιριας, ο οποιος απο την πειρα μου σου λεω πως 9 στις 10 φορες θα ερθει πριν την αμεση δραση!

αν θες, μπορω να συνεχισω!!

πανελιστας και ανταρτομαχητης....

Δημοσιευμένο

σε συμβουλεύω ΜΗΝ πάρεις νοικιαστό σύστημα συναγερμού(κοινώς μεταχειρισμένο)

αυτο παλι γιατι?

αν το συστημα εχει γινει ρισετ και εχει και ετησια εγγυηση οπως δινουν οι εταιριες γιατι οχι?

αφου θα ναι και τουλαχιστον στο μισο κοστος του καινουργιου?

πανελιστας και ανταρτομαχητης....

Δημοσιευμένο

@BigAlejandro:

δεν διαφωνώ μαζί σου,απλά και μόνο για θέμα έξτρα κόστους πιστεύω οτι δεν αξίζει τον κόπο(άποψή μου) η ανάθεση σε εταιρία...

α!να διευκρηνήσω οτι δε μιλάω για ασφάλιση εταιρίας-μαγαζιού αλλά για ένα απλό σπίτι...

για το νοικιαστό σύστημα φυσικά και θα έχει γίνει reset,έλεγχος κτλ... και φυσικά δεν έχει ετήσια εγγύηση με την έννοια οτι δεν είναι καν δικό σου το σύστημα απλά αν χαλάσει υποχρεούνται να το φτιάξουν...όμως στα 2 χρόνια που θα δώσεις την ταρίφα για το νοίκι και την παροχή υπηρεσιών θα είχες πάρει ένα καινούριο&καλύτερο...

Βέβαια δεν ξέρω αν οι εταιρίες σου πουλάνε(οχι να σου νοικιάζουν δηλαδή) συναγερμούς..αλλά και πάλι λέω όχι στο μεταχειρισμένο γιατί απλά οι πιθανότητες να βαράει κάθε 3 και λίγο χωρίς λόγο ή στη χειρότερη να μη χτυπήσει καν η σειρήνα είναι μεγαλύτερες

αυτάαααααα!δεν προσπαθώ φυσικά να σε πείσω αφού ο καθένας με τις εμπειρίες του έχει δει άλλα πράγματα και σκέφτεται διαφορετικά  :)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...