kokoblue Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Παιδια καλησπερα αν και ασχετο το θεμα που παραθετω ηθελα να μου δωσετε λυση αν μπορειτε.... Πηρα χτες μια ασυρματη καμερα ασφαλειας η οποια περιλαμβανει ενα δεκτη που εχει την κεραια και εξοδους audio πισω δυστυχως η ευτυχως οσο περνανε τα χρονια οι καμερες ασφαλειας και οι συναγερμοι ειναι απαραιτητα για την προστασια του χωρου μας.... Λοιπον εχουμε: Ασυρματη καμερα + ασυρματο δεκτη με 2 εξοδους audio που παρακολουθω τι γινετε στην μεγαλη την τηλεοραση.... Υπαρχει καποιος τροπος για να κανω εγγραφη της εικονας στον υπολογιστη για να ξερω τι γινετε το βραδυ οταν εγω κοιμαμαι;;;δυστυχως ο υπολογιστης ειναι λιγο μακρια ειναι σε ενα δωματιο στο χολ... πως θα γραφω τι γινετε εξω στον υπολογιστη τι θα χρειαστει να αγορασω;;; Ευχαριστω Πολυ!!!
klhronomos Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Νομίζω πως χρειάζεσαι απλά μιά κάρτα τηλεόρασης γιά το pc (usb ή εσωτερική). Συνδέεις τον δέκτη στην κάρτα ώστε να πιάνει το σήμα τής κάμερας και κάνεις εγγραφή στο σκληρό με ένα προγραμματάκι που δίνουν μαζί με την κάρτα. Έχω μιά τέτοια κι έκανα κάποιες βιντεοκασέτες ψηφιοποίηση σε .avi, νομίζω μιά χαρά θα λειτουργήσει και στην περίπτωση σου.
kokoblue Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 κι εγω καπως ετσι το σκεφτομουν σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση και ζητω συγνωμη απ ολους για το ασχετο θεμα Ευχαριστω Πολυ!!!
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Οποιος μπορει ας βοηθησει ειναι για θεμα ασφαλειας του χωρου καθως η γειτονια περικλιεται απο ............. που εχουν ανοιξει 2 σπιτια και ενα φουρνο σε 1 βδομαδα... Απο τους κανονισμους (http://www.noiz.gr/index.php?topic=3948.0) 2. Συμφωνείτε να μην αναρτείτε: παραπλανητικά, δυσφημιστικά, ανακριβή μηνύματα ή με συκοφαντικό, υβριστικό, άσεμνο, πρόστυχο, χυδαίο, απεχθές, απειλητικό, με πορνογραφικό προσανατολισμό ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που υπόκειται στην νομοθετική αρχή, καθώς και πολιτικού, θρησκευτικού, ή φυλετικού χαρακτήρα. Για νηα μη δινουμε και δικαιωματα, οχι τιποτα αλλο... ;) What frequency are YOU getting?
korakios Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Βασικά βάλε ένα απλό "γκλινγκ-γκλονγκ"(το μαραφέτι που κουδουνίζει&βάζουνε στα μαγαζιά όταν περνάει ο κόσμος απο την είσοδο)...περισσότερη ασφάλεια θα σου παρέχει όταν κοιμάσαι...και επίσης -χτύπα ξύλο- μπαίνει κανένας στο σπίτι όταν λοίπεις ,νομίζεις οτι θα βρεις τον υπολογιστή σου και την κάμερα όταν γυρίσεις?!
kokoblue Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 το ξερω και ειμαι απολυτα συμφωνος με τους κανονισμους αλλα ηθελα να δωσω το μεγεθος των επιθεσεων μεσα σε 1 μονο εβδομαδα... Συγνωμη!!!! Ευχαριστω Πολυ!!!
kokoblue Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Αγαπητε φιλε korakios εχω ενα τετοιο αλλα δεν με καλυπτει προς το πασχα σκεφτομαι να βαλω ενα συστημα ολοκληρωμενου συναγερμου που να στελνει σημα σε κεντρο και να ερχετε ειδικο αυτοκινητο απο την Securit Forces... Αμα βλεπει και καμερα ο αλλος απ εξω δν πλησιαζει φοβαται γτ δεν γνωριζει αν τον παρακολουθουν απο καπου... Ευχαριστω Πολυ!!!
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Administrator Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 το ξερω και ειμαι απολυτα συμφωνος με τους κανονισμους αλλα ηθελα να δωσω το μεγεθος των επιθεσεων μεσα σε 1 μονο εβδομαδα... Συγνωμη!!!! Ακομα δεν καταλαβες τι έχεις παραβεί... Live and let Live.
kokoblue Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 τι εχω παραβει;;; Δωσε μου ακριβως την λεξη yammeth Ευχαριστω Πολυ!!!
korakios Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Λοιπόν επειδή δούλευα σε εγκαταστάσεις συναγερμών και έχω δει κάποια πράγματα σε συμβουλεύω ΜΗΝ πάρεις νοικιαστό σύστημα συναγερμού(κοινώς μεταχειρισμένο) και φυσικά δεν χρειάζεσαι security και μαλακίες λοιπές...ένα απλό σύστημα με τηλεφωνική ειδοποίηση σε παίρνει τηλέφωνο(εσένα και άλλα νούμερα που επιλέγεις) και σε περίπτωση στραβής παίρνεις την ασυνομία τους λες χτυπά ο συναγερμός μου και είναι υποχρεωμένοι μετά απο καταγγελία να έρθουν.... Την κάμερα αν κατάλαβα καλά θα την έχεις έξω αλλά απαγορεύεται να κοιτά σε δημόσιο χώρο(πρέπει να την έχεις στραμμένη αρκετά προς τα κάτω αλλά χάνεις έτσι το πρόσωπο)...δηλαδή να ξέρεις οτι μπορεί κάποιος να σου την πεί... Αύριο τα ξαναλέμε ,τώρα ξάπλα! Όσο για την παράβαση αν ήμουν απο Αλβανία ή Ρωσσία θα είχα παρεξηγηθεί,αυτό εννοεί ο κύριος yammeth...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση