chembeast Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2010 Ναι παραμορφώνει το ξύλο στα φαλτσοκοψίματα και γι'αυτο συνίσταται χρήση μονωτικής ταινίας ή απλής χαρτοταινίας με συχνές αλλαγές(καθε 1-2 μήνες). ;)
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2010 και πως γινεται αυτο? γιατι με τα mesh heads συγκεκριμενα...τι το προκαλεί? www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05
Babtua Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2010 Χμμ... τώρα που το καλοσκέφτομαι, μήπως εννοείς ότι τα συρματάκια από τις σίτες κάνουν μικρά αυλάκια στο ξύλο; Γιατί τότε υπάρχει λύση, φτιάχνεις ένα στεφάνι από χαρτόνι για να ακουμπάει σε αυτό και όχι κατευθείαν στο ξύλο... Αρβύλες...
chembeast Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2010 Δεν ξέρω το πως και το γιατί απλά είχα διαβάσει από άτομα με εμπειρία που το χουν κάνει και το συνιστούν ανεπιφύλακτα.
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Δεν ξέρω το πως και το γιατί απλά είχα διαβάσει από άτομα με εμπειρία που το χουν κάνει και το συνιστούν ανεπιφύλακτα. πρέπει να βρούμε περισσότερες πληροφορίες καθώς και κανα βιντεακι και φωτό...νομίζω ότι αξιζει τον κόπο να την ψαξουμε...τί λέτε? βρηκα και εγω σε αλλα φορουμ του εξωτερικού αλλα η ορολογία δε με βοήθησε ιδιαίτερα www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05
Babtua Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Για δωσε λινκ απο τα φορουμ... Αρβύλες...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2010 Νέα τιμή...? http://www.guitarcenter.com/Pearl-E-Pro-Live-Electronic-Drumset-with-E-Classic-Cymbals-712529-i1511877.gc 2,299 USD = 1678 EUR (ξεχασα ότι καναμε ξεχωριστο thread...sorry!) www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05
chembeast Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2010 Μάλλον λάθος είσαι 3200$ έχει. Και πάλι κανα 2500εθρώ θα πάει ίσως και λίγο παραπάνω. Το θέμα είναι να τα αξίζει. ;) ;D
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2010 :o :o :o ΣΟΥ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ??? ??? ??? οτι την ωρα που ποσταρα η τιμή ήταν άλλη!!! επίσης το link με έβγαζε σε διαφορετικής μορφή σελίδα www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση