mixlad41 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2010 Λπν συμφορουμιτες, οπως λεει το θεμα εκανα κ γω ενα κοβερ απο τους τιτανοτεραστιους Pink Floyd, ελπιζω να ειναι εστω κ ελαχιστα καλο...Ειναι το Breathe κ το εχω κανει οπως κ τα προηγουμενα σε acoustic cover Χρησιμοποιω μια Ibanez ακουστικη EW20WN σειρα Exotic Wood, mic ap'to headset tou PC, κ το Audacity... Υ.Γ:Το slide, επειδη δν ειχα, χρησιμοποιησα ενα μεταλλικο αναπτηρα, γι\αυτο κ ακουγονται κατι τριξιματακια :P :P :P ΓΙα να ακουσω κανα σχολιο απο τους Gilmourικους, εχουμε αρκετους εδω μεσα! Hail Pink Floyd! pink_floyd_-_breathe_by_stelios.mp3 Αι έϊντ νο σέϊντ!
neeq Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2010 Καλό αλλα όχι και τοσο ανεβασμενο στο σαϊτ :P edit: ακυρο μολις εμφανίστηκε. Σχολιο εντος ολίγου
mixlad41 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2010 Αμεσως η κακια :P Οριστε, το ανεβασα, απλα ξεχαστηκα κ πατησα αποστολη πριν βαλω το κομματι στο συννημενο :P Αι έϊντ νο σέϊντ!
neeq Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2010 Καλα βρε δεν ειπα τίποτα :P Λοιπον το παιξιμο δεν ήταν καθόλου καθαρο. Ακουγοταν συνεχεια μια κιθαρα που δεν ήξερε τι να παιξει. Επίσης η διασκευη στο ρυθμο της φωνής δε μου φάνηκε επιτυχημενη. Εν'ολίγοις κραταω μονο το σόλο και προτεινω να δουλευτουν καλύτερα τα υπόλοιπα :)
mixlad41 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2010 Neeq, χανονται οι κιθαρες απο την πολυ ψυχεδελεια :P Η 2η που εβαλα πρεπει να μου την εκανε, γτ η πρωτη παιζει τα αρπισματα κ εβαλα μια συνοδευτικη που πεταει κανα δυο κοφτα ακκορντα, κ γινεται λιγο μπερδεμενο...θα το φτιαξω ομως... Αι έϊντ νο σέϊντ!
menelaos Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2010 Φοβάμαι πως οι κιθάρες είναι πάρα πολύ ξεκούρδιστες :-\ :-\
mixlad41 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2010 Σοβαρα? καλα τι διαολο, αφου κουρδισα ρε συ...τι να πω, δν μ ακουστηκε ξεκουρδιστη, αλλα τεσπα, θα παω να αλλαξω κ καμια χορδη γτ ηρθε ο καιρος τους μαλλον... Αι έϊντ νο σέϊντ!
elavd Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2010 Τα ακόρντα δεν είναι όλα σωστά. Επίσης, η φωνή θέλει πολύ δουλειά... www.facebook.com/YourPaintedSmile
mixlad41 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2010 Καλα δν ηταν κ καμια επαγγελματικη δουλεια, το κοιταξα λιγο επειδη μ αρεσε κ μετα το εκανα...Περισσοτερο επειδη ηθελα να δω πως θα βγει ετσι στην ψυχρα!Αλλα θα το δουλεψω, κ αν γινει καλυτερο θα το ξαναωεβασω :P thnx για τα σχολια Αι έϊντ νο σέϊντ!
gkou Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Μπράβο σου (που το τόλμησες! ;D) Λοιπόοοοον.... οι κιθάρες όντως ακούγονταν ξεκούρδιστες αλλά εμένα μου άρεσε η φωνή ( και οι διπλές σου). Καθόλου δε με χάλασε, άλλωστε τί στο καλό, δεν είμαστε όλοι επαγγελματίες εδώ μέσα ;) Η προσπάθεια και το μεράκι μετράει για μένα πάρα πολύ! https://myspace.com/gkou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση