Urban-soul Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2005 ...λοιπόν ποιο είναι το favourite synth των ''keyboarders'' ??!! ...φυσικά και γιατί έχετε κολλήσει μαζί του/ς? 8) P>Do you believe&in success at first mix?
whiteNoise Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2005 ATMOSPHERE και ξερο ψωμι.. 8) :wink: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
boody Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2005 fm7 (dx7) http://the-boody.blogspot.com/
iliasbass Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2005 CRYSTAL!!! Τελειο!!! κεραυνοπουλο εν δραση!!!
Chaostar Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2005 Roland XV 5050 Roland JV 1010 Ποτε software.....Το PC μπορει να σε κρεμασει σε Live :D Rockinger Teleplikter
brightoutside Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2005 Roland XV 5050Roland JV 1010 Ποτε software.....Το PC μπορει να σε κρεμασει σε Live :D Εκτός και αν έχεις Mac.. myspace.com/figurantinyesterdaysplay
cos_dr Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2005 triton Le + atmosphere+ stylus / stylus rmx+ edirol orchestral + sampletank. Oλα στο sonar Σε αυτά κατέληξα και είμαι σχεδόν ευτυχισμένος. Θα νοιώσω την απόλυτη πνευματική και σωματική ολοκλήρωση όταν βρώκαι το vocal planet της spectrasonics Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Chaostar Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2005 Roland XV 5050Roland JV 1010 Ποτε software.....Το PC μπορει να σε κρεμασει σε Live :D Εκτός και αν έχεις Mac.. Μπα....και παλι τα φοβαμαι τα PC (και MAC) σε Live. Eνας γνωστος μου drummer, παιζει με Laptop (μετρονομους και λοούπες) και σε ενα live του κολλησε στη μεση του κομματιου και εκανε restart και αντε απο την αρχη το κομματι. Οποτε hardware και ξερό ψωμί! (ασε που οι φέτες και τα πληκτρα ειναι και πιο μουρατα) 8) Rockinger Teleplikter
kourosava Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2005 Reason 3, Korg Wavestation A/D
brightoutside Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2005 Roland XV 5050Roland JV 1010 Ποτε software.....Το PC μπορει να σε κρεμασει σε Live :D Εκτός και αν έχεις Mac.. Μπα....και παλι τα φοβαμαι τα PC (και MAC) σε Live. Eνας γνωστος μου drummer' date=' παιζει με Laptop (μετρονομους και λοούπες) και σε ενα live του κολλησε στη μεση του κομματιου και εκανε restart και αντε απο την αρχη το κομματι. Οποτε hardware και ξερό ψωμί! (ασε που οι φέτες και τα πληκτρα ειναι και πιο μουρατα) 8)[/quote'] Κι εγώ hardware ψηφίζω εννοείται...αλλά ίσως θα μου άρεσε να είχα και κάτι ψιλά από υπολογιστή.. myspace.com/figurantinyesterdaysplay
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση