rhcpgiannis Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Προσφατα εφτασε στα χερια μου μια Squier Bullet Strat η οποια μπορω να πω ηταν αρκετα κακομεταχιρισμενη...Για παραδειγμα αυτος που την ειχε, ειχε βαψει το μπρατσο το pickguard και τους μαγνητες...(Να πω οτι την κιθαρα την πηρα δωρεαν γιατι φυσικα δεν θα εδινα ευρο για την κατασταση της)...το μπρατσο το καθαρισα...και σκοπεβω να αλλαξω pickguard. Το προβλημα ομως ειναι πως μπορω να βγαλο την POSCA απο τους μαγνητες χωρις να τους χαλασω...Καθε προταση δεκτη!!! Ευχαριστω :) One More Of Me...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 posca δεν ξερω τι σημαινει,μπορεις ομως ανετα να αλλαξεις τα ΚΑΠΑΚΙΑ τους μια και αυτα θα εχει βαψει. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Jasemeister Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Μπορείς να βρεις ανταλλακτικά καπάκια για τους μαγνήτες (μεταχειρισμένα, μπορεί και να στα χαρίσουν). Μη μου πεις οτι έβαψε και τα pole-pieces.... edit: Με πρόλαβε ο...Λούκι Λουκ! ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
aplomenos_traxanas Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 μπορω να σου δοσω για τον πισω μαγνητη αν ταιριαζει γιατι ειναι απο αλλη κιθαρα!
marathon Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 ...και σκοπεβω να αλλαξω pickguard. Το προβλημα ομως ειναι πως μπορω να βγαλο την POSCA απο τους μαγνητες χωρις να τους χαλασω...Καθε προταση δεκτη!!! Ευχαριστω :) Εάν έχει βάψει και τα pole-pieces..μην ταλαιπωρείσαι τζάμπα. Αφού θα αλλάξεις pickguard...άλλαξε και μαγνήτες.!!!! ;D Με 60-70 ευράκια, παίρνεις τους Tonerider και δεν θα πιστεύεις τα αυτιά σου. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
rhcpgiannis Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Οχι τα καπακια εχει βαψει ο καγκουρας...Μπορω να βρω καπακια στον Νακα?? και ειναι ευκολα στην τοποθετηση?? One More Of Me...
marathon Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 και ειναι ευκολα στην τοποθετηση?? Για πλάκα... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
aplomenos_traxanas Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 πολυ ευκολο!! ανοιγεις pickguard ξεβιδωνεις τους μαγνητες, αλλαζεις καπακια, ξαναβιδωνεις μαγνητες, βαζεις pickguard και τελος
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Administrator Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Οχι τα καπακια εχει βαψει ο καγκουρας...Κάγκουρας και ευεργέτης; Ενα απο τα δύο πρέπει να λήψει μαλλον... ;) Βαλε καπακια οπως σου λενε απο καποιο καταστημα που πουλάει Fender κλπ για να είσαι σίγουρος ότι κανουν. Ο Νάκας δεν έχει. Επίσης η κιθαρα αυτη είναι πολύ καλή για τα λεφτά της και παιζει μια χαρα. Είναι όμως ετσι κατασκευασμένη που δεν αξιζει να βαλεις λεφτα επανω της όπως πχ για άλλους μαγνητες. Live and let Live.
aenimal Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Tonerider Εκτός θέματος μια ερώτηση? Είμαι από επαρχία και θέλω να αγοράσω ενα ζευγάρι humbuckers από την συγκεκριμένη μάρκα.Εστειλα mail στο fuzzville αλλά δεν ειχα απάντηση. Μήπως να παρω τηλ καλυτερα θα μπορέσουν να μου τους στείλουν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση