Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 689
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

τα "αχρείαστα" είναι όμως που σου γλυτώνουν τα έξοδα..

δεν παίζουν όλοι μουσική που θέλει μονο ένα γκάζι (δε μιλάω για μένα).

Εστω και ΜΙΑ φορά να το θες το περίεργο το εφέ, το'χεις

πάντως σιγά σιγά με δουλειά (λιώσιμο) κατάφερα να αυξήσω τους ήχους που έφτιαξα στους 7 και ανεβαίνει!

σύντομα θα ετοιμάσω ένα ριβιου με κλιπακια και όλα ;)

a classic player now...

Δημοσιευμένο

Αντώνη παιδί μου, πάλι ξέχασες να πάρεις το κόκκινο χαπάκι το πρωί?

;D ;D ;D ;D ;D

και να 'τανε μονο το πρωινο που μου ειναι απαραιτητο........... ;D

RUN FOREST....RUN!!!!

Δημοσιευμένο

πάντως σιγά σιγά με δουλειά (λιώσιμο) κατάφερα να αυξήσω τους ήχους που έφτιαξα στους 7 και ανεβαίνει!

σύντομα θα ετοιμάσω ένα ριβιου με κλιπακια και όλα ;)

τελικα θα μας πεις συμπερασμα πως σου φαινεται...? αν και φαινεται οτι αργεις λιγο .....και καταναλωνεις αρκετη προσπαθεια........φαινεται οτι την βρισκεις την ακρη..........εγω δεν ξερω σε 1 ωρα ειχα καταλαβει οτι το μηχανημα κανει την δουλεια μου και με το παραπανω....μαλλον πειθομαι ευκολα τελικα..........

p.s το παθαινω και με τι γυναικες αυτο και με ριχνουν γρηγορα στο κρεβατι.......και τελικα με εκμεταλλευονται σεξουαλικα ::)

RUN FOREST....RUN!!!!

Δημοσιευμένο

παιδια για μενα που δεν εχω control 2 αλλα rocktron midi mate εχει κανεις να μου προτεινει καποιο expression pedal? μηπως να παρω αυτο της rocktron το hex? η κανα ernie ball?

BOSS EV-5, έχω ένα εδώ και 14 χρόνια και δουλεύει σαν καινούργιο.

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Δημοσιευμένο

απλα δε ξερω εχω την αισθηση οτι το hex συνεργαζεται με το midi mate καπως καλυτερα εχει μια εξοδο expression...δε ξερω αν με τα αλλα volume pedals μπορω να τα βαλω στο pedal του midi mate  με το ιδιο αποτελεσμα..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...