gregg Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Κατι αλλο που θα ηθελα να ρωτησω τους κατοχους της GSP ειναι το ποσο ευκολος ειναι ο χειρισμος της χωρις το Control 2 ή οποιοδηποτε αλλο midi controler. Θα κρινατε απαραιτητη την αποκτηση του κοντρολερ ουτως ή αλλως; Πιστευετε μηπως οτι μονο σε συνθηκες live ειναι απαραιτητο γιατι σε φαση μελετης στο σπιτι και μικρων προβων καλυπτεστε και χωρις αυτο; Γενικα ... ποσοι απο τους κατοχους της GSP εχουν και το Control 2; Εγω τη δουλευω χωρις τον controller. Χρησιμοποιω το pc για να κανω edit τα patches. Αυτο εχει το πλεονεκτημα οτι μπορεις να κανεις γρηγορα editing αλλα δε μπορεις να αλλαξεις real time τους ηχους σου ή να προσθεσεις comp, delay και οτι αλλο εχει ο controller. Βεβαια δε σκοπευω απο την αλλη να τη χρησιμοποιησω σε προβες ή live μιας και συνηθως παιζω με εναν ηχο αντε το πολυ 2 σε μια ηχογραφηση οποτε και μπορω να αλλαζω ηχους με την ησυχια μου. Σε καθε αλλη περιπτωση (εκτος τη μελετης ισως) ο controller κατ'εμε ειναι απαραιτητος. just changed avatar :p
Stinky Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 TGL πολυ ωραιο το κλιπ.. Μπριζοθηκα τωρα να παω να τη δοκιμασω! Αν και ειμαι ταπι και ψυχραιμος ισως κοιταξω σε καποια φαση να τσιμπησω ενα τετοιο εργαλειο... Sickly-sweet, pink, and not for everybody
gregg Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Λοιπον επαιξα λιγο με τις τιμες του latency και αυξανοντας το λιγο εξαλειφθηκαν και τα κρασαρισματα στο cubase. Για οσους ενδιαφερομενους λοιπον δοκιμαστε και αυτο. just changed avatar :p
ignantios Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 εγραψα και εγω κατι με την καταπληκτικη καμερα του κινητου μου...τραγωδια το αποτελεσμα...αλλα δεν βαριεσαι.Ενα soldano patch με την charvel που εχει αλλαγμενο τον bridge tone zone με εναν seymour duncan TB-5. http://www.youtube.com/watch?v=AEQ47JhuNKQ RUN FOREST....RUN!!!!
The Genius Loci Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 Μόλις δοκίμασα το GSP με την dedicated πεταλιέρα του, την Control 2. Πολύ απλά, η ευχρηστία και η αποτελεσματικότητα του εργαλείου εκτοξεύεται σε νέα ύψη. Είναι απολύτως plug and play, δεν χρειάζεται να κάνεις ΤΙΠΟΤΑ, απλώς συνδέεις στο GSP, παίρνει ρεύμα κατευθείαν από την τελευταία, και απευθείας μπορείς να χειριστείς όλα τα presets. Στην οθόνη προβάλλεται το όνομα και ο Α/Α του καθενός, οπότε ξέρεις που βρίσκεσαι. Μοναδικό ατού, ότι πέρα από την εναλλαγή των presets ελέγχονται και τα επιμέρους εφφέ με ξεχωριστούς ποδοδιακόπτες, ενώ έχεις επιλογή και για tuner. To expression είναι βαρύ και εμπνέει απόλυτη εμπιστοσύνη, όπως και ολόκληρη η πεταλιέρα άλλωστε. Συνιστάται εμφατικά σε όποιον θέλει να δουλεύει με άνεση ειδικά για live βέβαια. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
gregg Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 εγραψα και εγω κατι με την καταπληκτικη καμερα του κινητου μου...τραγωδια το αποτελεσμα...αλλα δεν βαριεσαι.Ενα soldano patch με την charvel που εχει αλλαγμενο τον bridge tone zone με εναν seymour duncan TB-5. ignatie βαλε μπλουζα τωρα! ;D ;D ;D ;D super το κλιπακι μαν! Μόλις δοκίμασα το GSP με την dedicated πεταλιέρα του, την Control 2. Πολύ απλά, η ευχρηστία και η αποτελεσματικότητα του εργαλείου εκτοξεύεται σε νέα ύψη. Είναι απολύτως plug and play, δεν χρειάζεται να κάνεις ΤΙΠΟΤΑ, απλώς συνδέεις στο GSP, παίρνει ρεύμα κατευθείαν από την τελευταία, και απευθείας μπορείς να χειριστείς όλα τα presets. Στην οθόνη προβάλλεται το όνομα και ο Α/Α του καθενός, οπότε ξέρεις που βρίσκεσαι. Μοναδικό ατού, ότι πέρα από την εναλλαγή των presets ελέγχονται και τα επιμέρους εφφέ με ξεχωριστούς ποδοδιακόπτες, ενώ έχεις επιλογή και για tuner. To expression είναι βαρύ και εμπνέει απόλυτη εμπιστοσύνη, όπως και ολόκληρη η πεταλιέρα άλλωστε. Συνιστάται εμφατικά σε όποιον θέλει να δουλεύει με άνεση ειδικά για live βέβαια. ευχαριστουμε tgl για το info :) just changed avatar :p
pinhead Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 Ουσιωδη διαφορά για το μέσο χρηστη εχει το gsp/control 2 με rp1000;Το control 2 ειναι σχεδον ιδιο με το rp1000 τουλαχιστον σχεδιαστικα.Μέσο χρηστη εννοωντας καποιον που εχει ενισχυτη με λουπα η παιζει απευθειας στην καρτα του μεσω monitors στο σπιτι.Εννοειτε κανει και προβες και κανα live. never compromise tone for features....
ignantios Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 ignatie βαλε μπλουζα τωρα! ;D ;D ;D ;D Μπααααααααα και να χασω ετσι αδικα τον τιτλο και τον μυθο που εχω με κοπο δημιουργησει εδω στο νοιζ? ;D Να κανω εδω μια παρατηρηση ...και να ρωτησω εαν το εχουνε προσεξει και αλλοι κατοχοι ....... Εχετε παρατηρησει οτι γενικα....οι ηχοι των ενισχυτων που φτιαχνεται....δεν χρειαζονται μεσαια πολλα?γενικα εγω κυριως στους high gain τα middle μου ειναι το πολυ μεχρι το 3,5........ισως θα μου πεις ακουγονται σε μενα ετσι καλυτερα ....αλλα εχω προσεξει οτι και πολλα ετοιμα patches που εχει η πεταλιερα απο ηχους ενισχυτων...βλεπω οτι τα μεσαια ειναι ιδιατερα μειωμενα.......το εχει παρατηρησει κανεις αλλος? ::) RUN FOREST....RUN!!!!
aris 17561 Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 εγω εξ απ ανεκαθεν απο παντα επαιζα με μηδεν μεσαια σε οτι συστημα παραγωγης ηχου και αν ειχα... οποτε το ιδιο κανω και στην ρπ... http://www.youtube.com/user/aris17561
metalmike Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 Χωρις παρεξηγηση φιλε Αρη αλλα ευτυχως που δεν παιζεις σε καμια μπαντα :P http://www.facebook.com/dreambleedofficial
Προτεινόμενες αναρτήσεις