zebric Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2010 τουλαχιστον στο gsp που εχω εγω αυτο γινεται...εξαλλου απο τα xlr τρεχει παντα cab sim το οποιο επιλεγεις εσυ ποιο θα ειναι...στις αλλες εξοδους δεν εχεις παρα να τρεξεις στις καμπινες και να επιλεξεις direct...τωρα για τα rp θα σε γελασω https://www.facebook.com/belowthebottom
NoIzY Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 Αλλά πάντα είχα την απορία.... Γιατί να μπουστάρω σε πεταλιέρα τον Mesa και να μην τον μπουστάρω στα αλήθεια ???? Οκ, καταλάβαμε ότι έχεις Mesa, πάμε παρακάτω...
IraklisZS Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 πάντως τις τελευταίες μέρες έχω λιώσει να διαβάζω για την rp1000 και τρώγομαι με τα ρούχα μου να την πάρω! το μάνιουαλ το χω λιώσει κυριολεκτικά το μόνο που μένει είναι και μια καλή ακρόαση όταν γυρίσω απο τις διακοπές και αν μ'αρέσει, θα την χτυπήσω και το κρίμα στο λαιμο του ιγνάτιου ;D a classic player now...
kostaras75 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 πάντως τις τελευταίες μέρες έχω λιώσει να διαβάζω για την rp1000 και τρώγομαι με τα ρούχα μου να την πάρω! το μάνιουαλ το χω λιώσει κυριολεκτικά το μόνο που μένει είναι και μια καλή ακρόαση όταν γυρίσω απο τις διακοπές και αν μ'αρέσει, θα την χτυπήσω και το κρίμα στο λαιμο του ιγνάτιου ;D Καλα κανεις και τρωγεσαι.....καλυτερα ομως να πας να την αγορασεις γιατι απο το πολυ ξυσιμο δεν σε βλεπω καλα στο τελος.....εγω παντως θα το πω ξανα....τιμη και δοξα στον ιγνατιο που μου την προτεινε και πηγα και την πηρα...βρηκα τη χαμενη μου χαρα....τα υπολοιπα οποιος τη παρει θα τα δει ;)
aris 17561 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 παιδια ξερω οτι η συγκεκριμενη ερωτηση εχει ξαναειπωθει στο συγκεκριμενο τοπικ αλλα οκ δεν εχουν λυθει ακομα οι απορειες μου εντελως... το ερωτημα σχετιζεται τελικα με τον κανεις προκειμενου να γλιτωσει χρημα και παρει την 500 θα υπολοιπεται σε επιλογες απο το να παρει την 1000... γιατι εγω τωρα σε αυτη την φαση ειμαι να παρω την 500 που θα την κανω ανταλλαγη με το wii η καλυτερα να περιμενω να μαζεψω κατι παραπανω να παρω την 1000 . γιατι ρε αδερφε δεν μπορει να ειναι ιδιες ... πως δικαιολογηται η διαφορα της τιμης ? 130 ευρω διαφορα κατι ουσιαστικο θα εχει η 1000 παραπανω ... επισης οταν ακουσεις με ιδιους ενυσχητες και κιθαρες και συνθηκες γενικα την προσομειωση του triple recto ας πουμε μια με την 500 και μια με την 1000 , θα ακουσεις διαφορα η θα ειναι ιδιος ηχος ? http://www.youtube.com/user/aris17561
kostaras75 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 Ο ηχος και στις δυο ειναι ο ιδιος.....απλα η rp1000 εχει καποιες εξτρα επιλογες στην συνδεσμολογια οπως π.χ 4 cable method με την οποια μπορεις να χρησιμοποιησεις οποτε θελεις και την προενισχυση του ενισχυτη σου διατηρωντας μονο τα εφε η να παρακαμπτεις την προενισχυση του ενισχυτη και να χρησιμοποιεις τις προσομιωσεις της rp1000 και ολα αυτα μονο με ενα πατημα ενος κουμπιου χωρις να αλλαζεις καλωδια η κατι αλλο.Προσοχη.Δεν αναφερομαι στο να απενεργοποιεις απλα τα amp & cabs με ενα αλλο κουμπι που εχουν και οι 2 πεταλιερες γιατι αυτο δεν εχει να κανει με την συνδεσμολογια που ανεφερα παραπανω και τη δυνατοτητα του να χρησιμοποιειται η προενισχυση του εκαστοτε ενισχυτη οποτε θελουμε χωρις αλλαγες καλωδιων (input η sent,return κτλπ).Εγω ετσι την δουλευω σε εναν peavey classic 30 και σπερνει το εργαλειο.Εχει επισης τα πεντε μπουτον παραπανω η rp1000 που βολευει ετσι ωστε να μην αλλαζεις bank συνεχεια αν εχεις φτιαξει πολλους ηχους ας πουμε.Αλλα ενταξει αυτο δεν ειναι και σημαντικη διαφορα.Επισης εχει παραπανω εφε και καποιους ενισχυτες η rp1000. Η ποιοτητα των προσομιωσεων ειναι η ιδια παντως και στις 2.
IraklisZS Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 επίσης η 1000 έχει και διπλάσια footswitch εκ των οποίων τα μισά μπορείς να χρησιμοποιείς για να ανοιγοκλείνεις εφέ ή να εναλλάσεις ρυθμίσεις σε κάποιο setting κάποιου πεταλιού (πχ max/min gain σε κάποιο πετάλι) και τα άλλα μισά τα χρησιμοποιείς για να αλλάζεις presets EDIT: απο το μανιουαλ: You can link footswitches 6-10 to almost any of the RP1000’s parameters or to enable and dis- able the Amp Loop. From the factory, footswitches 6-10 are set to turn on and off the Com- pressor, Distortion, Chorus/FX, Delay, and Reverb respectively when the Pedalboard button is enabled. If a parameter other than these on/off parameters is linked to these footswitches, you can specify a minimum value (LED off) and maximum value (LED on) for the parameter. That way you can toggle a parameter like chorus speed between two distinct values while you’re perform- ing. Footswitch assignments are stored with the preset so they can be different for every preset. a classic player now...
aris 17561 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2010 παιδια ευχαριστω πολυ και ωραια τα οσα ειπατε... αντικειμενικα πειτε μου τα επιπλεον χαρακτηστικα της 1000αρας αξιζουν τα 130 ευρω η μηπως να κινηθω προς 500αρα και ειμαι οκ... http://www.youtube.com/user/aris17561
IraklisZS Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2010 η επιλογή κάθε άλλο παρά αντικειμενική είναι είναι προφανές οτι η 1000 έχει κάπως μεγαλύτερη λειτουργικότητα αλλά το αν θα σου χρησιμεύσει η όχι μόνο εσύ το ξέρεις. ηχητικά πάντως δεν έχουν διαφορά, υποτίθεται οτι το τμήμα που παράγει τους ήχουςείναι το ίδιο και στη μια και στην άλλη. κάτσε διάβασε τα μανιουαλ και των 2 για να αποκτήσεις την δική σου άποψη ;) a classic player now...
ignantios Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2010 το μόνο που μένει είναι και μια καλή ακρόαση όταν γυρίσω απο τις διακοπές και αν μ'αρέσει, θα την χτυπήσω και το κρίμα στο λαιμο του ιγνάτιου ;D Παρε δεν θα χασεις ..........και εγω εδω ειμαι και τα ξανασυζηταμε........ ;D RUN FOREST....RUN!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις