gregg Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 thanks φιλε μου :) just changed avatar :p
astraxan19 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 Δεν το ακουσα, αλλα καλο θα 'ναι. ;D Μπάτε να γιομίσω..
dr.peters Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 ειναι! :) πανελιστας και ανταρτομαχητης....
gregg Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Δεν το ακουσα, αλλα καλο θα 'ναι. ;D Ε ακουσε το ντε :D ;) ειναι! :) thanks man :) just changed avatar :p
bihlas87 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 O Έλλην George Lynch :D Πάρα πολύ καλό.
gregg Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 O Έλλην George Lynch :D Πάρα πολύ καλό. Ο Ελλην george lynch? :-[ Thanks bihla :) just changed avatar :p
z43k0 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Ωραίο όλο το ύφος [80s hard/ heavy], τα rythms μου φέρνουν λίγο από "Stars", Malmsteen αλλά και Dokken ;) Ωραίες και οι μελωδικές γραμμές, αν το πας για κομμάτι, θα σου πρότεινα να βάλεις την αλλαγή στο 0:50 και όχι στο 1 και κάτι ή να το σπάσεις με τις αναλύσεις που έχεις στο κλείσιμο ακόμα πιο νωρίς - αλλά όλα αυτά είναι θέμα άποψης/ γούστου [όπως νιώθεις];)
gregg Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2010 Ωραίο όλο το ύφος [80s hard/ heavy], τα rythms μου φέρνουν λίγο από "Stars", Malmsteen αλλά και Dokken ;) Ωραίες και οι μελωδικές γραμμές, αν το πας για κομμάτι, θα σου πρότεινα να βάλεις την αλλαγή στο 0:50 και όχι στο 1 και κάτι ή να το σπάσεις με τις αναλύσεις που έχεις στο κλείσιμο ακόμα πιο νωρίς - αλλά όλα αυτά είναι θέμα άποψης/ γούστου [όπως νιώθεις];) Thanks man...μαλλον δε θα το συνεχισω αλλο. Το εφτιαξα για να εχω κατι να τζαμαρω απο πανω οταν βαριεμαι τα backing tracks. Τιποτε το σοβαρο. Σ'ευχαριστω και παλι ;) just changed avatar :p
gkou Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2010 Σε προτιμώ σε πιο ..απαλά ακούσματα, αλλά τί να πει κανείς για το παίξιμό σου...Γρηγόρης, ο χρυσοδάχτυλος κιθαρίστας ;D https://myspace.com/gkou
gregg Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2010 thanks gkou :) ετοιμαζεται και ενα μπαλαντοειδες :P just changed avatar :p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση