parginos Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους.Θέλω την βοήθειά σας για την κατάλληλη επιλογή αρμονίου.Έπαιζα πολύ μικρός και πήγαινα σε ωδείο για 3 χρόνια αλλά τα παράτησα.Τώρα και μετα από 15 χρόνια μου ήρθε πάλι η όρεξη.Θα τα καταφέρω να τα βγάλω πέρα μόνος μου?Υπάρχει κάποια μεθοδολογία που μπορείτε να μου προτείνετε?Και το βασικότερο,τι αρμόνιο να πάρω?Θέλω παίρνει ελληνικούς ρυθμούς.Να είναι καλό για να μην ξενερώσω πάλι...Ακούω προτάσεις
Panagiotis Tsap Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Απαντω εγω και θα ακολουθησοθν κι αλλοι! ;D Λοιπον φιλε μου καλη χρονια και σε εσενα. Σου προτεινω να αρχισεις ασκησουλες χρωματικες απλα και μονο για τα δαχτυλα σου,καταλαβαινεις! Απο κει και μετα να ξεθαψεις κανενα βιβλιο η κατι απο τοτε στο ωδειο που πηγαινες... Με ''λιγη'' δουλεια και υπομονη θα τα καταφερεις! :) Αρκει που θελησες και παλι!! Φιλικα, Παναγιωτης ...PLAY LOUD...
Noizer Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Εξαρτάται , πόσα λεφτά θα δώσεις ? Αυτό που είχες τι μάρκα/μοντέλο ήταν ;
parginos Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Ωραία.Έτ΄σι σας θέλω.Να με εμψυχώσετε!!!Μέχρι 300 ευρω πάνω κα΄τω για κανα μεταχειρισμένο.Το Μ1 μου αρέσει σε τέτοια τιμή πχ αλλά δεν ξέρω.Εχείς θα μου πείτε.Έχω το αρχαίο PSR-38(καλο ε?) :-\
ninja Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Γεια σου και από μένα. Το Μ1 καταρχην δεν παίρνει ρυθμούς.Πρέπει να μας πεις το ποσό που διαθέτεις για να σου προτείνουμε και εμείς με τη σειρά μας πάντως ένα αξιπόπιστο και φθηνό όργανο με ελληνικούς ρυθμούς είναι το παρακάτω. http://www.thomann.de/gr/yamaha_psra300.htm
parginos Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Διαθέτω έως 300 ευρώ.Παίρνω και μεταχειρισμένο
ninja Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Νομίαω τότε ότι η λύση που σου πρότεινα έιναι η καλύτερη σε αυτά τα λεφτά. Τώρα για μεταχειρισμένο δεν ξέρω τι θα βρεις για τη δουλειά που το θες και σε αυτά τα λεφτά. Ρίξε μια ματιά στις αγγελίες και το ξανασυζητάμε.
parginos Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Από KORG-ROLAND σε μεταχειρισμένο υπάρχει κάτι σε αυτά τα λεφτά?Σε τι μοντέλα να κοιτάξω?
Noizer Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Α το κλασσικό PSR-38 :D Το έχω και ξέρω τουλάχιστον 3 άτομα που το έχουν επίσης.Αχ αυτά τα αρμονιάκια.Πολλοί τα σνομπάρουν και ποτέ δεν αποκτούν την αξία των συνθεσάιζερ αλλά πόσος κόσμος ξεκίνησε από αυτά και έχει περάσει αμέτρητες ευχάριστες ώρες μαζί τους ! Είναι άδικο.Τελοσπαντων.Εκτός από το yamaha θα μπορούσες να δεις το roland e09gr (καινούργιο κάνει 400) , άρα λογικά σε μεταχειρισμένο δε θα πάει πάνω από 300.Αλλά το μεταχειρισμένο έχει πάντα το ρίσκο του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση