maiden666 Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα και καλή χρονιά! Ενδιαφέρομαι για online μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας. Έχω βρει το GuitarMasterClass.net και το guitartricks.com. Το πρώτο δεν έχει courses, κάτι που θεωρώ αρκετά σημαντικό, αλλιώς δεν θα ξέρω τι να παίζω! Εσείς τι θα μου προτείνατε; Ευχαριστώ!
akisgr Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα και καλή χρονιά! Ενδιαφέρομαι για online μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας. Έχω βρει το GuitarMasterClass.net και το guitartricks.com. Το πρώτο δεν έχει courses, κάτι που θεωρώ αρκετά σημαντικό, αλλιώς δεν θα ξέρω τι να παίζω! Εσείς τι θα μου προτείνατε; Ευχαριστώ! Γεια σου! Καλη χρονια! :) Απ' ότι ξέρω πολύ καλός είναι ο JustinGuitar, σου δίνω ένα Link να το ψάξεις να δείς αν σε βολεύει, γιατί πάνω απ' όλα πρέπει να βολεύει εσένα! Αυτό είναι το link του http://www.justinguitar.com/ έχει νομίζω και μερικά videos στο youtube αν δεν κάνω λάθος αλλα τα περισσότερα είναι κάποια reviews πάνω σε εξοπλισμούς, κιθάρες, πετάλια και τέτοια γι' αυτό δεν σου δίνω link μιας και ψάχνεις κάτι άλλο.Αν τυχόν και σ' ενδιαφέρει και αυτό πάντως πές μου να σου στείλω link. Ελπίζω να βοήθησα! ;) -=Music is my Aeroplane=-
Little Rock n Roller Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 φιλε τσεκαρε και το jamplay.com ειμαι γραμμενος εκει και ειναι εξαιρετικο 20$ το μηνα δηλ γυρω στα 15ευρο :) tube tube tube
psycho969 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Moυσικοτητα απο το ιντερνετ δεν φτιαχνεται.Βρες ενα καλο δασκαλο και μην καταντησεις να περασεις 100 ωρες στο ιντερνετ για να φτιαξεις κατι που θα σου επαιρνε 3 μαθηματα με ενα δασκαλο...
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Moυσικοτητα απο το ιντερνετ δεν φτιαχνεται.Βρες ενα καλο δασκαλο και μην καταντησεις να περασεις 100 ωρες στο ιντερνετ για να φτιαξεις κατι που θα σου επαιρνε 3 μαθηματα με ενα δασκαλο... ενω την μουσικοτητα με οποιοδηποτε δασκαλο και να κατσεις θα στην περασει στο πρωτο μαθημα... Καταρχας η μουσικοτητα δεν μπορει καν να διδαχθει.Τι παει να πει μουσικοτητα ? Ο δασκαλος θα σε μαθει 5 κλιμακες και 20 τεχνικες και 100 Licks . Απο το ιντερνετ μπορεις να μαθεις ολες τις κλιμακες , ολες τις τεχνικες και απειρα licks . Και αντι να σου κανει μαθημα ο αποτυχημενος καραφλοΦιρφιρικος της γειτονιας που νομιζει οτι ειναι ο Segovia και καταριεται το συστημα που σπρωχνει τους αποτυχημενους , μπορεις απο το Ιντερνετ να σου κανει μαθημα απευθειας ο Chris Broderick ή ο Greg Howe !!!!! Και οι 2 τροποι εχουν τα υπερ και τα κατα. Δεν μπορω να ακουω αποψεις ασπρο μαυρο Recording is God's way of tellin you that you suck
akisgr Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 ενω την μουσικοτητα με οποιοδηποτε δασκαλο και να κατσεις θα στην περασει στο πρωτο μαθημα... Καταρχας η μουσικοτητα δεν μπορει καν να διδαχθει.Τι παει να πει μουσικοτητα ? Ο δασκαλος θα σε μαθει 5 κλιμακες και 20 τεχνικες και 100 Licks . Απο το ιντερνετ μπορεις να μαθεις ολες τις κλιμακες , ολες τις τεχνικες και απειρα licks . Και αντι να σου κανει μαθημα ο αποτυχημενος καραφλοΦιρφιρικος της γειτονιας που νομιζει οτι ειναι ο Segovia και καταριεται το συστημα που σπρωχνει τους αποτυχημενους , μπορεις απο το Ιντερνετ να σου κανει μαθημα απευθειας ο Chris Broderick ή ο Greg Howe !!!!! Και οι 2 τροποι εχουν τα υπερ και τα κατα. Δεν μπορω να ακουω αποψεις ασπρο μαυρο Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου!! +100000 ;D ;D -=Music is my Aeroplane=-
gdevelek Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 σύμφωνοι αλλά ο ιντερνετικός δάσκαλος δεν θα διορθώσει ποτέ σφάλματα του μαθητή στο ίντερνετ ο διάλογος είναι μονόλογος, ό,τι αρπάξει ο μαθητής από όσα είδε και άκουσε, αν τα αρπάξει ή/και τα εφαρμόσει λάθος, ο θεός κι η ψυχή του
maiden666 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας :) Ήδη έχω δάσκαλο, ο οποίος είναι αρκετά καλός, αλλά θέλω και τα online για τους λόγους που έγραψε ο φίλος Ksekourdistos...
trigga Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Παιδια στο νετ κυκλοφορουν κ site μουσικών που εχουν κ feedback απ τους ιδιους σε ολα τα βιντεο που στελνουν οι μαθητες.Και τεχνικης κ θεωρητικης κατευθυνσης επεξηγήσεις,διορθωσεις κτλ.... http://www.andreasguitaruniverse.com/ http://www.jimmybrunoguitarinstitute.com/public/main.cfm http://www-psych.nmsu.edu/~jkroger/lab/jazz/guitar.html (tωρα το βρηκα αυτο κ φαινεται καλη συλλογη) Αυτης της λογικης ειναι και αλλοι δασκαλοι αλλα δεν θυμαμαι διευθυνσεις
thanasis b Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Ο δασκαλος θα σε μαθει 5 κλιμακες και 20 τεχνικες και 100 Licks . Απο το ιντερνετ μπορεις να μαθεις ολες τις κλιμακες , ολες τις τεχνικες και απειρα licks . Μεγα λαθος. Αυτο που περιγραφεις δεν ειναι δασκαλος ειναι απλα ενας ερασιτεχνης πχ εγω που κανω μαθημα σε ενα 13 χρονο και του παιρνω 10 ευρω την ωρα(παραδειγμα ειναι μην με φατε!). Ο Δασκαλος θα στα μαθει ολα αυτα αλλα θα σου μαθει και το γιατι και το πως να σκεφτεσε που ειναι και η ουσια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση