bihlas87 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 PENTAX OPTIO ΠΑΙΔΕΣ, ΕΓΓΥΗΣΗ, 2 ΚΙΘΑΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΑΜΕΣΩΣ :P Δείτε πως είχε κολακέψει το καπάκι μιας ταπεινής epi...
Stinky Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 PENTAX OPTIO ΠΑΙΔΕΣ, ΕΓΓΥΗΣΗ, 2 ΚΙΘΑΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΑΜΕΣΩΣ Tongue Δείτε πως είχε κολακέψει το καπάκι μιας ταπεινής epi... Μπιχλα θα μου τη στελνεις Σαλονικα 1 φορα τη βδομαδα που βαζω αγγελια??? Θα σου δινω ενα 5% ;D Sickly-sweet, pink, and not for everybody
skantzos Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 Nαι ρε αφτο ειναι! Πως δεν το σκεφτηκαμε να παρουμε ολοι απο ενα τριποδα να στηνουμε πανω το κινητο μας? Ασε που αναφερεται να μην πεταμε μεσα φωτογραφιες, αλλα να τις βαζουμε στο ειδικο section ενω εκει πανω απο 2 σε ικανοποιητικη αναλυση δεν χωρανε... δε χρειάζεται τρίποδο, αρκει να ανάψεις κανα φως 8) "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."
dr.peters Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2010 ειναι τρελοι αυτοι οι ρωμαιοι! :) εχω βαλει μια αγγελια που ζηταω καμπινα! ε λοιπον, μεσα σε ολα τα μηνυματα εχω και ενα απο εναν συμφορουμιτη που λεει απλα ''παρε τηλ.210**.**.***'' κατσε ρε μαστορα, κανε εναν κοπο να γραψεις, εχω αυτο και εκεινο , τετοια κατασταση, και τα σχετικα....! >:( πανελιστας και ανταρτομαχητης....
dr.peters Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2010 ;D χαχα! πανελιστας και ανταρτομαχητης....
ginargiros Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2010 Πάρε. Μπορεί να κάτσει κανένα τυχερό ;D
gdevelek Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2010 αν και καταλαβαίνω το σκεπτικό σου, η αλήθεια είναι πως είναι ευκολώτερο και γρηγορώτερο να τον πάρεις τηλέφωνο, σταθερό σου έδωσε εξάλλου... ;)
Jasemeister Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2010 Αλέξανδρε αν θες να μάθεις και τη δικιά μου γνώμη στο θέμα, πάρε με τηλέφωνο. Όχι δεν έχω σταθερό ακόμα ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση