Macubert Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Ηχογραφώ με μία κάρτα [creative audigy2 gs (κάπως έτσι... ::))] και με μία κλαδινόβα κάποια πράγματα, και παρατειρώ ότι κάθε φορά που ακούω την ηχογράφηση ο ήχος ακούγεται μουντός, μονότονος ή και χωρίς όγκο. Που μπορεί να οφείλεται αυτό (μήπως έτσι πρέπει να είναι ο ήχος του πριν το μιξάρισμά του ???); Ευχαριστώ εκ των προτέρων... pedals in everything
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Guru Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Ηχογραφείς με line in, ή με μικρόφωνο; Ο ήχος από τα digital piano (γενικά, αν και υπάρχουν απίστευτα πράγματα) είναι μουντός απο μόνος του, του λείπουν αρμονικές, κλπ. Αν ηχογραφείς με μικρόφωνο είναι απολύτως φυσιολογικό. Και με Line in πάλι φυσιολογικό είναι αλλά τουλάχιστον δεν θα έχεις (πολυ) φύσιμα. Γενικά με τα clavinova θα θέλει και λίγο δουλίτσα παραπάνω νομίζω. [μη κάτοχος clavinova] Home - Editions Musica Ferrum
WilliamSats Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Φρόντισε τα επίπεδα ηχογράφησής σου να είναι όσο το δυνατόν πιο χαμηλά απ'το κλαβιέ προς την κάρτα καθώς δεν φαίνετε να έχεις εισόδους υψηλής αντίστασης στην κάρτα ήχου και ίσως έκεί οφείλετε το γεγονός οτι σου μπουκώνει ο ήχος. Θα έλεγα μάλιστα να έχεις το επίπεδο έντασης του κλαβιέ στο 3 το πολύ 4 και την ένταση εισόδου στο πρόγραμμα που ηχογραφείς στο -4 με -6. Αν ηχογραφείς με μικρόφωνο, φρόντισε να έχεις 2 πυκνωτικά (εγώ θα έβαζα πουράκια) στα ηχεία και όσο καλύτερη μόνωση γίνετε, τουλάχιστον γύρω απ'τα ηχεία του κλαβιέ, αλλά και πάλι προσοχή στις εντάσεις. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
Macubert Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ηχογραφώ με καλώδιο line in-line out οπότε πρέπει να κάνω κάποια επεξεργασία μετά στην ηχογράφηση... pedals in everything
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση