dmilo Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Και η Εύη ασχολείται με διαφήμιση/γραφικές τέχνες κλπ? RANDOMIZE USR 0
marathon Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Γιατί; Μόνο εγώ βλέπω σεξιστικό, ανάρμοστο περιεχόμενο? ;) Σε πολλές περιπτώσει μάλιστα, οι διαφημιστές (ακούς martathon?) κάνουν τη ζωή μας πιο δύσκολη επεμβαίνοντας στις φωτογραφίες και αλλάζοντας το contrast ή το χρώμα. Αυτά, Κε καθηγητά, τα κάνουν οι ΚΑΚΟΙ και ΑΤΙΜΟΙ διαφημιστές...όχι οι καλοί και έντιμοι. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Evilnye Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Μόνο εγώ βλέπω σεξιστικό, ανάρμοστο περιεχόμενο? ;) Μάραθον το ντεκολτέ είναι ανάρμοστο ή σεξιστικό; Δεν κατάλαβες ούτε στο άλλο θέμα τι σχολίασα και δεν πιστεύω πως θα αλλάξει κάτι τώρα.
marathon Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Μάραθον το ντεκολτέ είναι ανάρμοστο ή σεξιστικό; H κεκαλυμένη πρόθεση του Χαρίλατρου...κρίμα που δεν καταλαβαινόμαστε, και ήμουν πανέτοιμος να σε υποστηρίξω... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 OP Moderator Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Κεκαλυμμένη πρόθεση? :D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση