rhcpgiannis Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Καλημερα νοιζαδες!!! Σημερα ανοιξα ενα θεμα που ειχα απορια απο τοτε που ξεκινησα να παιζω κιθαρα. Εχω δει διαφορους τυπαδες να κανουν pinch harmonics πολυ εντονα και πολυ ευκολα. Βεβαια ξερω οτι ειναι και θεμα τεχνικης...Η ερωτηση μου ειναι αν παιζουν ρολο οι χορδες, και αν ναι ποιες χορδες ειναι ιδανικες?? One More Of Me...
burliufo Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 αναλογα με τον παικτη λογικα και με τον τροπο που πχ κραταει την πεννα εγω ασ πουμε βολευομαι συτην πεμπτη(λα) στην τριτη(σολ) πολυ ;D http://narcan.bandcamp.com/ http://narcancrust.blogspot.gr/
rhcpgiannis Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 εγω προσωπικα βολεβομαι στην ρε και στην σι ;D Αλλα αυτη κανουν κατι τρελα σε ολες τις χορδες πολυ ευκολα...γι'αυτο μου κινησε τιν περιεργια αν παιζουν ρολο οι χορδες... ??? One More Of Me...
jmone Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 δεν παίζουν ρόλο οι χορδές εγώ κάνω σε όλες με 13άρες χορδές το ίδιο εύκολα που κάνω και σε 9άρες απλά τεχνική είναι ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
dvat Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 δεν έχουν σχέση οι χορδές! Καμία... Προσπάθησε να κάνεις attack στην χορδή με την πένα συν τον αντιχειρά σου. Πειραματίσου, είναι εύκολο... ;) Όχι άλλα μινόρε...
Panagiotisrx7 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Έχει άπειρα videos, ψάξε και θα βρείς. Η διάμετρος των χορδών δεν παίζει ρόλο. Ρόλο παίζει εαν είναι εντελώς σάπιες οι χορδές, που θα σε δυσκολέψουν λίγο να το κάνεις. ...When i got the music i gotta place to go...
fm Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 οι χορδες παιζουν ρολο αποκλειστικα στο εαν βολευουν το χερι σου.με κανα δυο προσπαθειες θα μπορεις να κανεις οπου θες στν ταστιερα pinch harmonics.Αν και εχω παρατηρησει πως με ποιο χοντρες χορδες ειναι πιο εθκολο να τις κανεις.τελικα μηπως παιζει ρολο?
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Δεν παιζει ρολο το μεγεθος των χορδων.Ουτε η πενα ( βεβαια αναλογα πως κρατας αλλαζει και την ευκολια που γινεται) Αυτο που παιζει ρολο ειναι σε ποιο σημειο στο μηκος της χορδης επιλεγεις να κανεις την τεχνικη. Αλλιως θα ακουστει η pinch πιο κοντα στο μπρατσο και αλλιως πιο κοντα στην γεφυρα. Και αλλιως θα ακουστει αν κανεις το pinch στο ιδιο σημειο αλλα παιζοντας το πρωτο ταστο και αλλιως το ενατο . Recording is God's way of tellin you that you suck
rhcpgiannis Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Σας ευχαριστω πολυ παιδια ολους!! Με μεγαλη ευκολια τωρα μπορω να κανω pinch harmonics απλα ηθελε λιγη εξασκηση... :D One More Of Me...
vaggelis1234 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Μεγαλη σημασια για το ποσο ευκολα και ποσο γεματη θα ακουστει η αρμονικη παιζουν και αλλα πραγματα περα απο την τεχνικη. Για παραδειγμα ρυθμισεις που ευννουν ειναι το αυξημενο reverb , το delay καθως επισης και τα πολλα πριμομεσαια. Εξαιρετικης σημασιας επισης ειναι το καλο set up .H αποσταση των μαγνητων μπορει πραγματικα να μεταμορφωσει μια κιθαρα στο θεμα των αρμονικων αυτου του ειδους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση