LiveFast_DieYoung Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 black sabbath - die young εχει κανεις παρτιτουρα για gp4 ? με ενδιαφερει το σολο στο φιναλε
rsx667 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Φιλε αν θες στειλε μου το e-mail σου να στο στειλω
rsx667 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Σωστος....Εχεις και απο εμενα....(Μπορει να εχουμε αλλες εκδοσεις,ποιος ξερει???)
spiretos Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Μπορεί.... Μπας κι έχεις και το thundersteel από riot? Έχω φάει τον κόσμο να το βρω αλλά γιοκ....
LiveFast_DieYoung Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 thanx για τα tabs εχω μερικα απο riot κοιταω τωρα μισο .... αν ειναι το στελνω καπακι εδιτ : μονο το cum on feel the noise eixa sry
rsx667 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Μπα...Δυστυχως δεν το εχω ουτε εγω.Αν το βρω θα στο στειλω
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Αν εβρισκε κανεις tab για το Groove or Die του Andy Timmons . Ολοκληρο ομως ΜΑΖΙ με το σολο ;D Καντε μου ενα δωρο που αυριο γιορταζω σας παρακαλω Recording is God's way of tellin you that you suck
rsx667 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Σορυ αλλα σου εκανα το δωρο απο σημερα ,δες το mail σου ....Αν θες Κατι αλλο πες το
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Φιλε ειδα το μηνυμα σου και πορωθηκα αλλα μετα ξενερωσα μεχρι εκει που δεν παει ;D ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΛΟ !!!! :'( Δεν πειραζει οταν βρω χρονο θα κατσω να το βγαλω με τον παραδοσιακο τροπο Recording is God's way of tellin you that you suck
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση