kotsadoros Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Λοιπον , αποψε εκανα ενα τεστακι που ηθελα να κανω εδω και παρα πολυ καιρο αλλα δεν ειχα την ευκαιρια. Μου εδωσε εναε φιλος ( νοιζας ;D ) μια πολυ ωραια standard usa strat για κανα 2 μερες οσο αυτος δοκιμαζε μια suhr pro που εχω για να την αγορασει. Μου εδωσε πισω λοιπον τη Suhr Και ειπα να βαλω τον v60 απο την suhr επανω στην strat στα γρηγορα για να δω τι "παιζει" . Μιλαμε για τον neck μαγνητη μονο. Και οι 2 κιθαρες λοιπον εχουν alder σωμα σε πολυ κοντινες διαστασεις, η προ εχει maple μανικι η στρατ εχει rosewood, και οι 2 εχουν two post γεφυρα και φορανε και οι 2 9αρες χορδες. Η στρατ ειχε λιγο μεγαλυτερο action . Εγω τα συμπερασματα μου τα εβγαλα και θα τα μοιραστω μαζι σας αφου ακουσω γνωμες απο εσας πρωτα. ( superfunk χωσε ;) ) Οι κιθαρες ειναι λιγο δυνατα στη μιξη και εντελως dry για να ακουγωνται πιο καθαρα . σορρυ για το sloppy παιξιμο :-[ strat_v60.mp3 suhr_v60.mp3
Babtua Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Strat - Suhr ένα-μηδέν, σημειώσατε 1... Αρβύλες...
nikos17m Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 εμενα μου ακουγονται πανω κατω ιδιες μπορει να φταινε και τα ηχεια του πισι μου.
pascal Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Strat - Suhr ένα-μηδέν, σημειώσατε 1... +1
dr.peters Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 για μενα(που ειμαι και φεντερακιας) η σουρ ηταν καλυτερη..... :) πανελιστας και ανταρτομαχητης....
wacko Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 εμενα μου ακουγονται πανω κατω ιδιες μπορει να φταινε και τα ηχεια του πισι μου. Θα συμφωνησω οτι και εγω ακουγοντας τα κλιπ σε 5.1 ηχεια υπολογιστη τιποτα το ιδιαιτερο ακουγοντα παρα πολυ κοντα σε μεγαλο βαθμο και με διαφορες που ειναι εντελως υποκειμενικες στο τι αρεσει στον καθενα
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 και εμενα το ιδιο μου ακουγονται ηχογραφημενες. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Nestoras Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 προβλεπω μαχη :D Τι μάχη, αφού ο ίδιος παίζεις τις κιθάρες (και πολύ καλά), το πιο λογικό είναι ν' ακούγονται το ίδιο. InfluenSir!
Panagiotisrx7 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 +1 για τη Strat. Προσωπικά μου ακούστηκε πως είχε "περισότερο" χαρακτήρα. ...When i got the music i gotta place to go...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση