Jazzjoker Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Εγώ φίλε γουστάρω. Μεράκι. Αυτά είναι τα ωραία. Ενωμοτάρχης
gemini Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Εγώ φίλε γουστάρω. Μεράκι. Αυτά είναι τα ωραία. ακριβως αυτο που λες ειναι φιλε jazzjoker..μερακι...χαιρομαι πολυ που υπαρχουν καποιοι που το καταλαβαινουν :)Ελπιζω να ακουσες και την δευτερη εκτελεση.. ;D ;D
gemini Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 ακριβως αυτο που λες ειναι φιλε jazzjoker..μερακι...χαιρομαι πολυ που υπαρχουν καποιοι που το καταλαβαινουν :)Ελπιζω να ακουσες και την δευτερη εκτελεση.. ;D ;D O Φοιβος σε δευτερη φωνη... ;D ;D
harisexp Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 Μου κανει λιγο σατυρικο το κοματι, λογο οτι ο σκυλος λεγεται φοιβος ;D Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 Μου κανει λιγο σατυρικο το κοματι, λογο οτι ο σκυλος λεγεται φοιβος ;D Το λες γιατι ο Δεληβοριας Φοιβος εχει κομματι με τιτλο τον σκυλο με το ονομα Βαγγελης ??? χεχεχεχεχε Πολυ καλος φιλε Τεο !!! Δημιουργηκοτατος παντα μπραβο !!! https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/
gemini Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Ο φοιβος υπαρχει....σκυλος καλος,φυλακας πιστος....
oselifer Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Ο φοιβος υπαρχει....σκυλος καλος,φυλακας πιστος.... Φαίνεται πολύ αγαπητός!! Να τον χαίρεσαι.. ;) :)
gemini Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2010 ;D ;DΕυχαριστουμε πολυ και οι δυο!(μεταφραζω και τις ευχαριστιες του φοιβου...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση