gemini Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2010 Ενα μπλουζακι με ελληνικο στιχο...ετσι για το "καλη χρονια"!!!!! O_σκυλος_μου_ο_Φοιβος_και_εγω.mp3
neeq Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2010 θεϊκο. Δε θα πω τιποτες αλλο 8) Τωρα μ'εκανες να βαλω κι ενα απο τα αγαπημενα μου κομματια
gemini Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2010 θεϊκο. Δε θα πω τιποτες αλλο 8) Τωρα μ'εκανες να βαλω κι ενα απο τα αγαπημενα μου κομματια ;D ;D ;D ;Dκαλη μας χρονια!!!!
gkou Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2010 Κι εγώ περίμενα να τα έσπαγες στα μπουζούκια ,ρε Θοδωρή ,μέρα που ήταν! ;D ;D ;D Πλάκα κάνω, ευαίσθητο και ρομαντικό ,όπως πάντα, το κομμάτι σου και με τη χαρακτηριστική σου φωνούλα ;) https://myspace.com/gkou
Babtua Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2010 Σούπερ! Θα βάλω κι εγώ ένα από τα δικά μου αγαπημένα κομμάτια... 8) Αρβύλες...
gemini Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2010 ;D ;D ;D ;D ;D!ευχαριστω πολυ ρε παιδια!!!
mick77 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2010 θεϊκο. Δε θα πω τιποτες αλλο 8) Τωρα μ'εκανες να βαλω κι ενα απο τα αγαπημενα μου κομματια +10000000 Γα@#% σουπερ μπραβο ρε Θοδωρή το ηξερα οτι εχεις υλικό...κι αλλο κι αλλο !!! Αντε και μια παρατηρηση :αποτομο φιναλε εγω θα το τραβαγα λιγο ακομα με κανα κλαρινακι ε και λιγο πιανακι σε ολο το τραγουδι ξερεις ,αυτα που σου λεω παντα.ΠΑντως και ετσι μια χαρα είναι. http://www.youtube.com/user/mick77guitarp
oselifer Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2010 Πολύ καλό..! ;D :) :) Με λίγη βελτίωση στον στίχο μπορεί να γίνει τέλειο..
gemini Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Eυχαριστω και εγω,και ο σκυλος μου! ;D ;DΜακαρι να μπορουσε να τραγουδησει... Μick,το κομματι αλλα και οστιχος εγινε μεσα σε περιπου μια ωρα...Υπαρχει και αλλος ενας στιχος,που δεν τον εβαλα γιατι μου φανηκε οτι γινεται πολυ μακρυ....αρα μου περισσεψε ενα μετρο,για πιανακι,αλλα δεν το ρισκαρησα..δεν παιζω καλα...Αλλα το εχω σωσει,οποτε κανω ο,τι θελω.... Θα το προσπαθησω oselifer..ευχαριστω πολυ!!!! :) :)
gemini Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Kainoyria ektelesh!(tragoydaei kai o foivos se kapoia simeia.... ;D ;D ;D O_σκυλος_μου_ο_Φοιβος_και_εγω....mp3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση