Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

ρε παίδες αφού το ξέρετε η αγορά και η εποχή τους σπρώχνουν όλους για γκατζετάκηδες και πουλμούρ, ο πιτσιρικάς έχει κινητό 300 ευρώ κομπιούτερ 1000 και πάει λέγοντας, σιγά μην πάρει την κιθάρα των 150..

όσο για το αν μάθει ή όχι, δεν πιστεύω τίποτα για τα ευκολόπαιχτη και τέτοια, θέληση χρειάζεται και κόπος, εγώ όσους ξέρω με κάτι λειωμένες ξεκινήσαν, οι άλλοι με τις ακριβές άσχετοι μείναν και τις έφαγε το ντουλάπι..

τα +1 και +2 δεν καταλαβα!

Αν και συμφωνω εν μερει με τα παραπανω η αποψη που ειναι μαυρισμενη ειναι απλα ακυρη. Γιατι εγω ξερω αλλους τοσους που πηραν ακριβες κιθαρες και τωρα ειναι ταλενταρες.!!

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν ειναι και πολυ λογικο να λεμε τετοια πραγματα για να στηριξουμε μια γνωμη ειναι απλα γενικολογιες!!

• Απαντήσεις 34
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

δεν έγραψε πως όποιος ξεκινήσει με ακριβή κιθάρα ΘΑ του μείνει αμανάτι, αλλά ότι μπορεί κάλλιστα να γίνει κατι τέτοιο, όπως μπορει να ξεκινήσει με χάλια όργανο αλλα να το αγαπήσει και να το δουλέψει και να γίνει καλός κιθαρίστας

Δημοσιευμένο

Βασικα εγραψε αυτο ''εγώ όσους ξέρω με κάτι λειωμένες ξεκινήσαν, οι άλλοι με τις ακριβές άσχετοι μείναν και τις έφαγε το ντουλάπι..''

Αυτο που λες εσυ δεν το βλεπω πουθενα.

Δημοσιευμένο

αν και βέβαια κανείς δεν με έχει ορίσει δικηγόρο του συνφορουμίτη...  ;D

είναι ξεκάθαρο - μετά από ελάχιστη "ερμηνεία" - πως φέρνει όσους γνωρίζει ως παράδειγμα και μόνο ότι "ορίστε, το τι αξίας όργανο παίρνει κανείς ως ξεκίνημα δεν προσδιορίζει και τη συνέχεια, αυτοί που εγώ γνωρίζω να ξεκίνησαν με ακριβά όργανα, στο ντουλάπι τις έστειλαν"

Δημοσιευμένο

''είναι ξεκάθαρο - μετά από ελάχιστη "ερμηνεία''

Υπαρχει μια μικρη αντιθεση σε αυτο?!

Μιλαω ξεκαθαρα για τον τροπο που υποστηριξε κατι ακομα και ως παραδειγμα γιατι τα παραδειγματα τα αναφερουμε για καποιο λογο.

Δηλαδη αμα γραψω εγω οτι οσοι πηραν φθηνες δεν σταυρωσαν νοτα ΑΛΛΑ οσοι πηραν ακριβες ειναι πεχτουρες πλεον, τι θα γινει?! Ειναι λογικο να το αναγουμε εκει?

Για μενα ειναι καθαρα θεμα ανθρωπου. Γιατι θελει να ξεκινησει κιθαρα απο που επιρεαστηκε και οχι αν πηρε φθηνη η ακριβη.

:)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...