theoctapus Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 Respect... Again...... Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί
Evilnye Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 Δεν έχω προλάβει να το διαβάσω, δεν το βλέπω πιθανό να το φτιάχνω αλλά είσαι μεγάλο παληκάρι. Το θέμα έγινε στικυ, καλές κατασκευές.
Babtua Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 OP Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 Thanks boys and gals! Ευη, δε χρειάζεται να το φτιάξεις - διάβασέ το γιατί θα κατανοήσεις αρκετά πράγματα για τον τρόπο λειτουργίας των κιθαροεφέ και αρκετή ορολογία... Άλλωστε δεν επεκτάθηκα σε κατασκευαστικό στάδιο (ακόμα!). Αρβύλες...
sotriani Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2010 ...δλδ αμα μου καει το LEDακι (σπανιο) δε θα παιζει και το κυκλωμα ε? ???
bakas Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 θα μπορουσε καποιος να μου πει μια πληρη λιστα του τι πρεπει να αγορασω για να κανω αυτο το προτζεκτ??? ευχαριστω εκ πρωτερων
Babtua Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 θα μπορουσε καποιος να μου πει μια πληρη λιστα του τι πρεπει να αγορασω για να κανω αυτο το προτζεκτ??? ευχαριστω εκ πρωτερων Ολα αναγραφονται εδω http://www.tonepad.com/getFile.asp?id=84 Ακολουθείς τα λινκς και κατεβάζεις το pdf... Αρβύλες...
Babtua Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Α, και πάλι να τονίσω (επείδη είχα κάποια πμ οπου μάλλον υπήρξε παρανόηση) ότι το σχέδιο του κυκλώματος ΔΕΝ είναι δικό μου. Υπάρχει διαθέσιμο (όπου και το βρήκα και θεώρησα ότι είναι ιδανικό για τους σκοπούς αυτού του άρθρου) στο www.tonepad.com Δεν το έχω καν κατασκευάσει (αν και θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία...). Αρβύλες...
Mitsosyupi Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 Tι γινεται με το τρεμολακι???? ;D ;D ;D Σκεφτομαι να το ξεκινησω το συγκεκριμενο πεταλι, αλλα εχω βρει τοσο πολλα revisions και mods που χαθηκα... Μηπως μπορεις να με διαφωτισεις δασκαλε??? 8)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση