The Genius Loci Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2010 Κοιτάζοντας στο Stewmac, έπεσα πάνω σ'αυτό το μαραφέτι: http://www.stewmac.com/shop/Truss_rods/Adjusting_nuts/Spoke_Wheel_Truss_Rod_Nut.html?tab=Details#details Οι (ευτυχείς) κάτοχοι Musicman θα το αναγνωρίσουν, μιας και υπάρχει σε όλες τις κιθάρες και μπάσσα της εταιρείας. Επιτρέπει την ρύθμιση της βέργας πανεύκολα, χωρίς να βάζεις/βγάζεις το μπράτσο. Φυσικά για να μπει σε άλλη κιθάρα, απαιτείται μια μικροεγχείρηση στο σώμα, για να χωράει το στρογγυλό διάτρητο κομμάτι και βέβαια να κοπεί το pickguard σε εκείνο το σημείο. Ωστόσο πιστεύω ότι αυτά είναι πταίσματα μπροστά στην ευκολία που παρέχει. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
mariopol Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2010 το ειχαν και οι olp(προφανως) αλλα και οι Eko!!! το εχω σε μπασο του '75. Δεν ειναι καινουργιο το μαραφετι ;) www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com
The Genius Loci Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2010 το ειχαν και οι olp(προφανως) αλλα και οι Eko!!! το εχω σε μπασο του '75. Δεν ειναι καινουργιο το μαραφετι ;) Ω ναι, ξέρω για τις Eko, το έχω δει εκεί! Δεν ξέρω αν αυτοί το "ανακάλυψαν" πρώτοι, μου προκαλεί έκπληξη πάντως που μια τόσο απλή λύση δεν έχει γνωρίσει μεγαλύτερη απήχηση. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
kardc Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2010 Αυτή η προέξοχη που φαίνεται σε 60s strat είναι κάτι τέτοιο; Π.χ στις road worn http://www.fender.com/products/search.php?partno=0131010305
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2010 και στις peavey υπαρχει αυτο παντως Recording is God's way of tellin you that you suck
thanasis b Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2010 Επειδη δεν καταλαβα κατι! Τι ακριβως εννοειτε να βγαζουμε το μπρατσο? δεν εχει μια βιδα και ρυθμιζουμε την βεργα με αλλεν κλειδι?
mariopol Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2010 Επειδη δεν καταλαβα κατι! Τι ακριβως εννοειτε να βγαζουμε το μπρατσο? δεν εχει μια βιδα και ρυθμιζουμε την βεργα με αλλεν κλειδι? σε καποιες κιθαρες η τρυπα ειναι στη βαση του μπρατσου! σε καποιες αλλες παλι ειναι και στη βαση και χρειαζεσαι σταυροκαταβιδο!!! (δεν υπαρχει αλενακι) εκει την παλευεις και χωρις να το βγαλεις! δεν νομιζω ομως να κανει το μπιχλιμπιδι για τις τελευταιες (αμερικανικες vintage αλλου δεν ξερω) www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com
jkstigma Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2010 το ειχαν και οι olp(προφανως) αλλα και οι Eko!!! το εχω σε μπασο του '75. Δεν ειναι καινουργιο το μαραφετι ;) ασε φιλε γιατι επαιξα με ενα προπαλαιο ΕΚΟ και το ερωτευτικα..μαγικό αξιζει να κανετε την πατεντα για να μην βγαζετε συνεχεια το μπρατσο, βιδες σε ξυλο με αγχωνουν,.. o suhr εχει κανει ωραια μαγκιά. Εχει τρυπα στο pickguard και στο σωμα οπως ειπε ο φιλος Genius και μπορεις και ρυθμιζεις με κανονικο allen inhttps://www.youtube.com/user/jkstigma/videos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση