gemini Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2010 Καλημερα,και καλη χρονια..Μου εστειλε ενας φιλος αυτο το backing track,και ειπα να κανω μια προσπαθεια,να παιξω αυτο το κομματι(απωθημενο χρονων..)Μετα ειπα και να τραγουδησω μια στροφη ;D ;D..ευτυχως ηταν στο τελος του τρακ.... http://www.box.net/shared/igjdrsjnfn
Haris Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2010 Πολύ καλή απόδοση ενός "rock standard" με δύσκολο feel και ήχο. Η lead ίσως έπρεπε να να είναι λίγο πιο πάνω στη μείξη. Όσο για τη φωνή.. εεε, ναι… Ανέφερα ότι η κιθάρα είναι πολύ καλή; ;D Something Wicked This Way Comes
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2010 Πολύ μ'αρέσει :D Και μένα. Όσο για τη φωνή θα μπορούσες να με είχες φωνάξει, το αποτέλεσμα θα ήταν εξίσου .... InfluenSir!
RogerWaters15 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2010 1.Πολυ ωραίο παίξιμο και feel , τα συγχαρητίρια μου!!! :) ;) 2.Πρέπει να δώσεις λίγο παραπάνω ένταση στη lead κιθάρα , αδικείται νομίζω έτσι. 3.Νομίζω , αν και ίσως φταίει και η χαμηλή ένταση, η lead ήταν λίγο παραπάνω μουντή από όσο θα έπρεπε. 4.Για την φωνή, δεν δήλωσες πως είσαι τραγουδιστής από όσο θυμάμαι ,οπότε αφού γούσταρες εσύ να το τραγουδήσεις καλά έκανες. ;) ..but the sun is eclipsed by the moon...
gemini Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2010 Και μένα. Όσο για τη φωνή θα μπορούσες να με είχες φωνάξει, το αποτέλεσμα θα ήταν εξίσου .... ;D ;D ;DYπαρχει και το επομενο κουπλε!! ;D ;D Ευχαριστω πολυ ολη την παρεα.... ;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση