doubletrouble Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2010 μικρή διόρθωση, το overdrive κλιπακι είναι το μόνο με πένα. Τα άλλα 2 είναι με δάχτυλα. Γι αυτο ρωτησα,μου φανηκε λιγο θαμπος ο ηχος. Ποσο κοστισε ο ενισχυτης?
Earendil Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2010 Καλώς τα δέχτηκες! Εξαιρετικό γούστο σε κάθε επίπεδο...κι ο ήχος λαχταριστός! Μπράβο σας. 8) τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
bluesscholar Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2010 Γι αυτο ρωτησα,μου φανηκε λιγο θαμπος ο ηχος. Ποσο κοστισε ο ενισχυτης? Ναι, η αλήθεια είναι πως είχα και το tone κλειστό αρκετά. Η τιμή του ενισχυτή είναι στα 700 ευρώ, βέβαια, δεν ξέρω πως θα κυμανθεί αργότερα. Είναι πολύ καινούριος ακόμα. Εδώ το site της Koch δεν έχει ακόμα ενημερωθεί. Πάντως τα αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω! "The music that you listen to, becomes the soundtrack of your life"
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2010 Καλώς τα δέχτηκες! Εξαιρετικό γούστο σε κάθε επίπεδο...κι ο ήχος λαχταριστός! Μπράβο σας. 8) +2112 καλοπαιξιμη φιλε μου! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
X-minor Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2010 Κούκλα η κιθάρα, απίστευτο χρωματάκι και από ήχο άψογη. Με γειά το εργαλείο και μπράβο (γι'άλλη μια φορά) στο Σταύρο. Καλόπαιχτη! :)
longshadow Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2010 Κούκλα!!...Καλά παιξίματα! :) Απλά βαρεθήκαμε πια να βλέπουμε αυτόν τον Ηλία σε κάθε βίντεο! Νισάφι πιά!!!.. :D :D ;D ;D ;D ;D ;D
bluesscholar Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2010 Και πάλι ευχαριστώ... Αύριο θα ανεβάσω και κάποιες φωτό από τα διάφορα στάδια συναρμολόγησης, καθώς επίσης και κλιπάκια που έλαβα όταν πρωτο-συναρμολογήθηκε... "The music that you listen to, becomes the soundtrack of your life"
bluesscholar Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2010 Κούκλα!!...Καλά παιξίματα! :) Απλά βαρεθήκαμε πια να βλέπουμε αυτόν τον Ηλία σε κάθε βίντεο! Νισάφι πιά!!!.. :D :D ;D ;D ;D ;D ;D Τον Ηλία είχα τη χαρά να τον γνωρίσω και να τον ακούσω Live! Το παίξιμό του είναι απλά άψογο! "The music that you listen to, becomes the soundtrack of your life"
sils Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2010 καλοριζικη και μπραβο και στον Σταυρο και στα ομορφα Γιαννενα.
elavd Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2010 Προσωπικά, ένα έχω να πω για αυτή την κιθάρα: είναι η πιο resonant κιθάρα που έχω παίξει ποτέ! Ειλικρινά έχω δοκιμάσει πολλές και καλές Tele, αλλά αυτή είχε κάτι το διαφορετικό που το καταλάβαινες από την πρώτη συγχορδία που έπαιζες, ακόμη και ασύνδετη. Έχε χάρη φίλε bluesscholar που την έφτιαξες στο χρώμα που μισώ περισσότερο, αλλιώς...δε νομίζω να την ξαναέβλεπες ποτέ σου ;D ;D ;D @longshadow: πέραν από την πλάκα, πρέπει να σου την φέρει ο bluesscholar μια μέρα για ηχογράφηση, για να την κάνεις εσύ να "κελαηδήσει"! Η συγκεκριμένη κιθάρα ειδικά, το αξίζει ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση