psixanwmalos Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα. Έχω το Guitar Rig 4 και δεν θέλω για κάθε track να ανοίγω ξεχωριστό Guitar Rig (poli CPU-RAM). Έχω το reaper. Ξέρω να κάνω sends αλλά όμως για κάποιο λόγο δεν πιάνει. Μένει ο καθαρός ήχος της κιθάρας. Any Help? Ευχαριστώ. Είμαι μελαχρινός αλλά έχω μυαλό ξανθιάς.Τι φταίει?
psixanwmalos Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Δεν ξέρει κανείς? Σίγουρα κάποιος απο εσάς χρησιμοποιεί Guitar Rig... Πως μπορώ να στέλνω κάθε track στο track του Guitar Rig?? Άι νιντ χελπ Είμαι μελαχρινός αλλά έχω μυαλό ξανθιάς.Τι φταίει?
jmone Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 τα send ή αλλιώς aux (auxiliary) είναι ένα παράλληλο σήμα φυσιολογικό είναι αυτό που γίνεται για αυτό που θες να κάνεις πρέπει να στείλεις το output του καναλιού δεν έχω παίξει το guitar rig αλλά αν κάνεις ένα group και στο Insert του group ανοίξεις το guitar rig και στείλεις τα out των καναλιών της κιθάρας στο group δεν θα γίνει αυτό που θες? ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
psixanwmalos Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 τα send ή αλλιώς aux (auxiliary) είναι ένα παράλληλο σήμα φυσιολογικό είναι αυτό που γίνεται για αυτό που θες να κάνεις πρέπει να στείλεις το output του καναλιού δεν έχω παίξει το guitar rig αλλά αν κάνεις ένα group και στο Insert του group ανοίξεις το guitar rig και στείλεις τα out των καναλιών της κιθάρας στο group δεν θα γίνει αυτό που θες? πάω να το δοκιμάσω και επιστρέφω δημήτριος (δριμύτερος) θενκς Είμαι μελαχρινός αλλά έχω μυαλό ξανθιάς.Τι φταίει?
psixanwmalos Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 γεια ψυχανόμαλε :-* huh? ??? γεια :) Είμαι μελαχρινός αλλά έχω μυαλό ξανθιάς.Τι φταίει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση