gdevelek Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 τα πιο πολλα κεφαλια (για να μην πω ολα)που βλεπεις ειναι τελικοι ενισχυτες! κοινως συνδεεις μια καμπινα πανω και εισαι ετοιμος! :o :o :o :o
myster_maze Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2009 σε ευχαριστω burluifo αν παρω μια κεφαλη μπορω να την συνδεσω σε οτι καμπινα θελω ? η πρεπει κατι να κοιταξω καποια requirements πριν την παρω ? . και τελος δεν υπαρχει τροπος να συνδεσω την κεφαλη την δικη μου ας πουμε με το μεγαφωνο απο εναν combo marshall ας πουμε ? πωπω νομιζω οτι τα εχω καταλαβει... ειδατε μιλαω επιστημονικα κι εγω...??? Όχι, καλό είναι η καμπίνα που θα συνδέσεις την κεφαλή να είναι λίγο περισσότερα Watt από την κεφαλή σου. Δηλαδή αν η κεφαλή είναι 100Watt ας είναι η καμπίνα 130W+ Και, τα Ωμ της καμπίνας να "ταιριάζουν" με τα Ωμ στην έξοδο του ενισχυτή. Nαι, μπορείς να συνδέσεις την κεφαλή με ένα μεγάφωνο από combo marshall, αρκεί να πληρεί την παραπάνω προυπόθεση.
burliufo Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2009 πρεπει τα Ωμ να ταιριαζουν δηλαδη αν η εξοδο του κεφαλιου ειναι πχ 4 Ωμ πρεπει να το βαλεις σε μια καμπινα των 4ρων Ωμ (βεβαια οι καμπινες με 2 η τεσσερα μεγαφωνα εχουν την επιλογη να παρουν στερεο δηλαδη να χρησιμοποιουνται ξεχωριστα αντιστοιχα τα μεγαφωνα(στις καμπινες των 2 μεγαφωνων) η τα ζευγη τους(στιας καμπινες των τεσσαρων μεγαφωνων) αλλα και παλι πρεπει να εχεις την αντιστοιχια των ωμ) http://narcan.bandcamp.com/ http://narcancrust.blogspot.gr/
gdevelek Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2009 σε έξοδο κεφαλής 4Ω μπορείς να βάλεις και καμπίνα 8Ω (μάλιστα αρκετές κεφαλές έχουν μόνο μία έξοδο και δίνουν ως απαίτηση "4Ω ελάχιστο") όμως σε έξοδο 8Ω δεν πρέπει να βάλεις 4Ω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση