Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 413
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

αν και ειμαι ο πλεον αναρμοδιος να μιλαω για drummers, κατα την αποψη μου ο κορυφαιος drummer ειναι ο DANNY CAREY των tool.

o ανθρωπος εχει ξεφυγει απο καθε στερεοτυπο και κλισε της παγκοσμιας μουσικης. μια ενσταση μονο εχω στον ηχο του στο lateralus, o οποιος δεν μου αρεσει καθολου, αλλα μαλλον ειναι θεμα παραγωγης και οχι drummer.

Δημοσιευμένο
.... μια ενσταση μονο εχω στον ηχο του στο lateralus' date=' o οποιος δεν μου αρεσει καθολου, αλλα μαλλον ειναι θεμα παραγωγης και οχι drummer.[/quote']

Είχα ακούσει από ηχολήπτη ότι η drums σ'αυτό τον δίσκο έχει γραφτεί με δυο hi-tec μικρόφωνα τοποθετημένα σε κάποια απόσταση απ΄το σετ και κάτι τέτοια περίεργα :!:

Tigka metal!!!

Δημοσιευμένο

-Jaki Liebezeit (can-ο θεός ο ίδιος. όταν άκουσα πρώτη φορά το ege bamyasi δεν μπορούσα να κοιμηθώ απο το σόκ. είχε έρθει στο bios πέρσι αλλά δεν τα κατάφερα να κατέβω να τον δω. επιδραστικότατος)

-Elvin Jones(παίζει -και- στο a love supreme)

-John McEntire- John Herndon (tortoise,και όποιος τους είδε στο synch το καλοκαίρι θυμάται σίγουρα)

-Rashied Ali(τον άκουσα σε ηχογραφήσεις με την alice coltrane και υπογραμμίζει το φρι τζαζ χάος)

-και απο πρόσφατα πράγματα ο Brian Chippendale απο τους Lightning Bolt(bass and drums duo) τόσο για την νέφτι στον κώλο τεχνική του όσο και για το Performance

(φωτό και info http://www.laserbeast.com/photos/090505/)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιευμένο

Θυμιος Παπαδουλας με άπλετο σεβασμο

Σωτηρης Ντουβας....... χωρις σχολια

και ΟΛΟΙ οι τζαζ και σεσσιον ντραμμερς που υπαρχουν....

"Simplicity is gold"

• 1 μήνα αργότερα...
Δημοσιευμένο

Νίκος Σιδηροκαστρίτης (respect the teacher)

Γιάννης Σταυρόπουλος

Γιώργος Τόλιος

Travis Barker

Jojo Mayer

και άλλοι που δε μου'ρχονται τώρα... άμα μου'ρθει και κάνας άλλος θα κάνω edit :lol:

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...