zampination Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 Συμφωνω απολυτα φιλε μου σε αυτα που λες, κ δεν αντιλεγω.. μια γνωμη εθεσα προτιμησης, αλλα μαλλον σε λαθος θεμα! σορυ ελικρινα! Κιθαριστας ειμαι by the way! Τα λεμε! τσεκαρε κ την υπογραφη μου αν θες ;D
pats Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2010 to savvato sto rodeo tha deite ton neo sas agapimeno drummer...einai autos twn Russian Circles.
December Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2011 Anyway......πρεπει παντως να καταλαβεις οτι αν καποιος εχει συνηθισει να ακουει drummers σαν τον steve gadd η τον bill stewart η τον brian blade, τοτε o drummer του video θα του φανει οτι εχει οση φαντασια εχει και μια ραπτομηχανη που γαζωνει jeans...(γι'αυτο και λεω οτι τα παντα ειναι υποκειμενικα).. BILL STEWART θα βρισκεται στο Παλλας 4 Δεκεμβριου
Ριχάρδος Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2011 Από τους κλασσικούς Bill Ward. Μετά την εμφάνισή της όμως στο half note πριν καναδυο χρόνια, η Cindy Blackman μπήκε στη λίστα. Με είχε κάνει να μαζεύω το σαγόνι μου από το πάτωμα! https://www.facebook.com/EODofficial
studio54GR Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Καλά αυτός δεν σας αρεσε ? Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
stelios nomikos Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 mike portnoy neal peart
dionisissab Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Καλά αυτός δεν σας αρεσε ? Χειρότερος δεν παίζει να υπάρχει. :P "Να με θάψουν οι οχτροί γιατί με θάβουν οι φίλοι"
longshadow Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Χειρότερος δεν παίζει να υπάρχει. :P Γι'αυτό και δεν έκανε....καρριέρα.... :D ;D (Rainbow, Jeff Beck group, Thin Lizzy, Whitesnake, Black Sabbath, Gary Moore, Suzi Quatro, Brian May band...)
dionisissab Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Γι'αυτό και δεν έκανε....καρριέρα.... :D ;D (Rainbow, Jeff Beck group, Thin Lizzy, Whitesnake, Black Sabbath, Gary Moore, Suzi Quatro, Brian May band...) Σιγά την καριέρα. Ndugu Chancler σας λέει κάτι; Michael Jackson Bobby Hutcherson Miles Davis Herbie Hancock George Duke George Benson Carlos Santana Harold Johnson Lary Nash Willie Bobo Joe Henderson Airto Moreira Eric Clapton John Lee Hooker Tina Turner και μερικούς χιλιάδες ακόμα... ;) "Να με θάψουν οι οχτροί γιατί με θάβουν οι φίλοι"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση