Homi Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Καλημερα σε ολους και χρονια πολλα. Ξεθαψα αυυτες τισ μερες ενα ντουετο για μπασο ειναι της Carol Kaye και μιας και μου αρεσε ειπα να το ηχογραφησω και να το ανεβασω :P Δεν εχω βρει πολλα ντουετα για μπασο αλλα οσα εχω βρει ειναι υπεροχα! Αν εχει καποιος καποιο ντουετο ας το ανεβασει.Καθε γνωμη ευπροσδεκτη! (βεβαια εγω μονο παιζω δεν το εχω γραψει αλλα οκ..) mexico.mp3
X-minor Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Peaceful, όμορφο, nice! :) Απλά πρόσεχε λίγο τα levels γιατί μπουκώνει αρκετά (εκτός αν φταίει το σύστημά μου). Πες και δυό λόγια με τι έγραψες κλπ.
Homi Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Ναι εχεις δικιο μπουκωνει σε μερικα σημεια. Εγραψα με μπασο Schecter stilleto studio 4 και χρησιμοποιησα το Sansamp bass driver DI για preamp. Καρτα ηχου ειναι του υπολογιστη. Στο τελος το ritenuto το κανω λαθος γιατι ειχα το μετρονομο κ δν μπορεσα να το κανω σωστο :P
Evilnye Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Δυστυχώς στο λαπτοπ που είμαι δεν μπορω να ακούω και πολύ καλά, ακούστηκε ενδιαφέρον όμως, μόνο στο τέλος κάποια λάθη που ακούστηκαν όπως σχολίασες και εσύ. Δεν ήξερα καν πως υπάρχουν τέτοια ντουέτα. Το μελέτησες από ηχογραφημένη δουλειά ή βρήκες και παρτιτούρες;
Homi Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Απο παρτητουρα το βρικα...Το ντουετο αυτο το εχει γραψει η Carol Kaye η οποια ειναι καταπληκτικη μπασιστρια και εχω και αλλα 4-5 δικα της τα οποια ειναι φοβερα..
aggelos_blues Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Οντως πολυ ωραιο το ντουετο. περιμενω και αλλα να ανεβασεις να τα ακουσουμε. Μπραβο φιλε "Homi". Keep playing da music.
neeq Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Παρα πολύ ομορφο κομματι. Και πετυχες πολυ ωραίο ήχο στο μπασο :) Το γεγονος οτι αποτελειται μονο απο χαμηλες συχνοτητες το κανει πολυ ξεκουραστο
Homi Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Ευχαριστω για τα καλα σας λογια guys..
Babtua Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Πολύ ωραίο, μπράβο! PS: είμαι ανώμαλος που μου άρεσε πολύ το τέλος...; Αρβύλες...
X-minor Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2009 PS: είμαι ανώμαλος που μου άρεσε πολύ το τέλος...; Όχι. ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση