psycho969 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 Μαααα.....τοση λαμπα γιατι δεν εχει λιγη μεταλλικη βρωμια η λιγο hard rock γρεζι ?
blackie Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 Λυπαμαι... Ειναι φτιαγμενες γι'αυτους που αυτα που εσυ αναζητας τα αποκαλουν "ντιστορσιο"...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 Δοκίμασες όλα τα μοντέλα dist από τους ενισχυτές που έχει (ακόμη και τα καφριλέ - κατά το κυριλέ), ακόμη και μαζί με έξτρα πετάλια ενεργοποιημένα όπως metal dist κλπ κλπ, και είδες πως δεν σου κάνει? ??? ??? Αν ναι, θα πρέπει να την πουλήσεις και να καταφύγεις σε πιο φυσικά αναλογικά μέσα όπως πχ. : Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 γιατι δεν εχει λιγη μεταλλικη βρωμια η λιγο hard rock γρεζι ? Μηπως γιατι απλα δεν ξερεις να την χρησιμοποιεις? ;D γιατι αυτη η..απορια σου Μαααα.....τοση λαμπα κατι τετοιο δειχνει...... anyway,αυτο θα σε βοηθησει σιγουρα http://www.youtube.com/watch?v=jKXbFmCjTos www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
gpiad Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 Μαααα.....τοση λαμπα γιατι δεν εχει λιγη μεταλλικη βρωμια η λιγο hard rock γρεζι ? Λιγο που ειχα παιξει σε ενα μαγαζι την TL για δοκιμη εβγαζε καλο γκαζι παντως δεν ειχε να ζηλεψει πολλα απο τις αλλες.. gt - line 6 - zoom
zithon Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 Παντως εγω με την tonelab se ανετα παιζω και Death Hardcor-ιλες..... ;D τοσο που ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ;D μερικες φορες να ελατοσο και το Gain..... :-X NON SERVIAM...
Stevie@ Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 Δοκίμασε να βάλεις κάποιο πετάλι πριν το σήμα σου πάει στο Input της Tonelab... Προτείνω κάποιο screamer.. ;) απλά έχε το νου σου μην δώσεις πολύ level, η ένταση από το πετάλι να είναι στα ίδια db με το καθαρό σου ότι είναι όλα bypass. 8) Βέβαια αν έχεις passive μαγνήτες προτείνω emg81 ή 85 Οφκορσ. ;D www.facebook-codes.info
Passive Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Για μια στιγμη ρε παιδια.Μπορει ο ανθρωπος να θελει να μιμιθει ηχο-ξυραφι απο At the gates κτλ. Που και εγω πιστευω καμια εκδοση της tonelab δεν το καταφερνει.Αν δεν εχεις ψηφιακουρα ενισχυτη Marshall (βλεπε Death) τετοια καφριλα δεν βαζεις.
gangster Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 ακόμα και το preset rectofly έχει εξωφρενική παραμόρφωση, και μάλιστα καθόλου ψεύτικη/τζιτζίκι ;D one colour: black - and shades of grey
psycho969 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 To bιντεακι του superfunk ειχε γελιο αλλα οι εικονες του bloody sunday δεν παιζονται....Αλιεν,μαμρα (τι λες τωρα μαμρα...),καρχαριας και πυρηνικη εκρηξη..Ελιωσα στο γελιο γιατι περιμενα καμια εικονα ενισχυτη..Στο θεμα τωρα,η tonelab δεν εχει ασχημη παραμορφωση για χαλαρο ροκ αλλα οτιδηποτε πανω απο hard rock αρχιζει και γινεται μελατος ο ηχος.Γενικα δεν ξερω που βαζετε το noise gate αλλα εμενα με ενοχλει να ακουω αυτο το ανοιγοκλεισιμο οποτε το βαζω παντα χαμηλα ωστε να ακουω και λιγο θορυβο.Οποτε οταν βαλω ψιλοβρωμικο καναλι με πεταλι απο πισω βρωμιζει πολυ.Ενα απο τα τεστακια της παραμορφωσης ειναι το πως σβηνει σιγα σιγα.Εκει δεν με εντυπωσιασε η tonelab αφου εκανε κατι περιεργα μπουκωματα η ξαφνικα εκοβε αποτομα ο ηχος.Αλλο τεστακι που μου αρεσει να κανω ειναι το πως μια νοτα με βιμπρατο μετατρεπεται σε αρμονικη υστερα απο λιγο και ουτε εκει ελαμψε η tonelab.Τωρα ανταποκριση με το volume της κιθαρας εκανε οτι περιμενα αφου ειχα δει τα προηγουμενα.Επισης ο κομπρεσσορας κατι κανει λαθος....Δεν μπουσταρει μονο,κοβει και πολυ σε αντιθεση με τους κομπρεσσορες της line6.Γενικα μου θυμισε boss gt.Παντως τα εφφε της ειναι απιαστα,ρεσπεκτ σε αυτον τον τομεα.Για να μην σας ζαλιζω,η tonelab αξιζει τα λεφτα της γι αυτο που ειναι και εχει κατι να δειξει στις ανταγωνιστικες πεταλιερες ωστοσο την λαμπατη παραμορφωση που βγαζει το damage control solid metal μου δεν την βγαζει τουλαχιστον με αυτα που ειδα.Aν εχετε να μοιραστειτει κανενα τεχνασμα ειμαι ολος αυτια...Εεεεε stay heavy....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση