Kostas Malabam Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπερα σε ολους!!! Σκεφτομαι να αγορασςω τους συγκεκριμενους μαγνητες(SEYMOUR DUNCAN BLACKOUTS) ή ενα σετακι 81-85 EMG!! Τη γνωμη εχετε??τι προτεινετε καλυτερο?? ευχαριστω!!
nikos17m Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Συμφωνω με τον Passive.Aλλα αν βαλεις emg να μην προτιμησεις τον 85 γιατι δεν εχει καθαρα εγω θα σου ελεγα να βαλεις τον 60.
studio54GR Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Αν βάλεις EMG να ΒΑΛΕΙΣ τον 85 (είναι ο μόνος EMG που τα πάει καλά στα καθαρά) παντού και στα 18V φυσικά. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
Gear Acquisition Syndrome Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Δεν θελω να το παιξω εξυπνος, αλλα ο φιλος κωστας μαλαμπαμ , ουτε ειπε οτι θα παιξει καθαρα, ουτε ειπε τι ηχο θελει να βγαλει.Πως προτεινουμε λοιπον? ;) .o. /o. /o\ <o\ <o> \o/ εεεεε μακαρένα!!!
studio54GR Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Για να ζητάει Active μαγνήτες ΜΟΝΟ τι να θέλει να παίξει ? ? ? Funk ή τη Macarena ? ? ? ? Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
Gear Acquisition Syndrome Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Για να ζητάει Active μαγνήτες ΜΟΝΟ τι να θέλει να παίξει ? ? ? Funk ή τη Macarena ? ? ? ? Ε με το ιδιο σκεπτικο, τα καθαρα που κολανε? ;D Απο εκει και περα οι Duncan με τους EMG ειναι σαν η μερα με τη νυχτα. Πολυ γκαζι, ναι, αλλα διαφορετικη τονικοτητα .o. /o. /o\ <o\ <o> \o/ εεεεε μακαρένα!!!
studio54GR Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Για πες.... Με ενδιαφέρει πολύ διότι Active Duncan δεν έχω δουλέψει ΠΟΤΕ (passive τους έχω δουλέψει όλους - είναι οι αγαπημένοι μου). Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
Kostas Malabam Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Δεν θελω να το παιξω εξυπνος, αλλα ο φιλος κωστας μαλαμπαμ , ουτε ειπε οτι θα παιξει καθαρα, ουτε ειπε τι ηχο θελει να βγαλει.Πως προτεινουμε λοιπον? ;) Θελω πολυ Gain στον ηχο μου. τωρα εχω invader seymour duncan σε 2 διαφορετικες κιθαρες αλλα δεν μαρεσει πολυ το αποτελεσμα και σκεφτηκα να βαλω κατι σε blackouts ή emg... Για αυτο ζητησα και τη βοηθεια σας :)
metalmike Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Aν δεν κανω λαθος οι blackouts εχουν λιγο περισσοτερο gain απο emg οποτε πηγαινε προς αυτους :) http://www.facebook.com/dreambleedofficial
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση