Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Καλησπερα σε ολους!!!

Σκεφτομαι να αγορασςω τους συγκεκριμενους μαγνητες(SEYMOUR DUNCAN BLACKOUTS) ή ενα σετακι 81-85 EMG!!

Τη γνωμη εχετε??τι προτεινετε καλυτερο??

ευχαριστω!!

• Απαντήσεις 22
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Αν βάλεις EMG να ΒΑΛΕΙΣ τον 85 (είναι ο μόνος EMG που τα πάει καλά στα καθαρά) παντού  και στα 18V φυσικά.

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

Δημοσιευμένο

Δεν θελω να το παιξω εξυπνος, αλλα ο φιλος κωστας μαλαμπαμ , ουτε ειπε οτι θα παιξει καθαρα, ουτε ειπε τι ηχο θελει να βγαλει.Πως προτεινουμε λοιπον? ;)

.o. /o. /o\ <o\ <o> \o/ εεεεε μακαρένα!!!

Δημοσιευμένο

Για να ζητάει Active μαγνήτες ΜΟΝΟ τι να θέλει να παίξει ? ? ?  Funk ή τη Macarena ? ? ? ?

Δημοσιευμένο

Για να ζητάει Active μαγνήτες ΜΟΝΟ τι να θέλει να παίξει ? ? ?  Funk ή τη Macarena ? ? ? ?

Ε με το ιδιο σκεπτικο, τα καθαρα που κολανε? ;D

Απο εκει και περα οι Duncan με τους EMG ειναι σαν η μερα με τη νυχτα. Πολυ γκαζι, ναι, αλλα  διαφορετικη τονικοτητα

.o. /o. /o\ <o\ <o> \o/ εεεεε μακαρένα!!!

Δημοσιευμένο

Για πες....

Με ενδιαφέρει πολύ διότι Active Duncan δεν έχω δουλέψει ΠΟΤΕ (passive τους έχω δουλέψει όλους - είναι οι αγαπημένοι μου).

Δημοσιευμένο

Δεν θελω να το παιξω εξυπνος, αλλα ο φιλος κωστας μαλαμπαμ , ουτε ειπε οτι θα παιξει καθαρα, ουτε ειπε τι ηχο θελει να βγαλει.Πως προτεινουμε λοιπον? ;)

Θελω πολυ Gain στον ηχο μου. τωρα εχω invader seymour duncan σε 2 διαφορετικες κιθαρες αλλα δεν μαρεσει πολυ το αποτελεσμα και σκεφτηκα να βαλω κατι σε blackouts ή emg...

Για αυτο ζητησα και τη βοηθεια σας :)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...