mechmg93 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2005 takis μας ελλειψες....... :lol: :lol: :lol: :lol:
mechmg93 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2005 takis μας ελλειψες....... :lol: :lol: :lol: :lol: σχετικα με το hotmail+firefox τωρα : View>Character Encoding>More Encodings>West European>Greek(iso 8859-7). αν δεν δουλεψει δοκιμασε τα αλλα ελληνικα, αλλα θα δουλεψει μαλλον..
mechmg93 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2005 μαλλον λαλακια απαντησα αφου απ οτι καταλαβα το θελεις μονιμο. γραψε λαθος..
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2005 OP Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2005 Τάκη έγραψες! :lol: :lol: :lol: :lol: Όντως Mech το θέλω μόνιμο. :roll: You are wrong f**ked and overatted...
mechmg93 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2005 για δοκιμασε στο auto-detect να τσεκαρεις το universal.
hindmost Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2005 Λοιπόν είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και για να το λύσω έκανα τα εξής: Tools>Options>General>Languages εκεί θα δείς τις γλώσσες που χρησιμοποιούνται. Επιλέγεις την ελληνική και με το κουμπί "move up" την βάζεις πρώτη στη λίστα. Η Default κωδικοσελίδα που χρησιμοποιώ είναι η Windows-1253 και η έκδοση του firefox είναι η 1.0.7
boody Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2005 εχω ακριβως το ιδιο προβλημα (firefox+hotmail) και εκανα τα παραπανω αλλα σε μενα δε δουλεψανε. http://the-boody.blogspot.com/
trolley Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2005 εχω ακριβως το ιδιο προβλημα (firefox+hotmail) και εκανα τα παραπανω αλλα σε μενα δε δουλεψανε. Έκανες και αυτό που πρότεινα εγώ; Επίσης, ποια ακριβώς είναι η σελίδα που έχει το πρόβλημα; Mea Culpa
boody Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2005 ναι αυτο το ειχα ηδη ετσι οπως ειπες . προβλημα εχει το inbox hotmail (msn για την ακριβεια) . καποιες επικεφαλιδες βγαινουν με κινεζικα και αλλες οχι , και οταν πας προβολη -> κωδικοποιηση χαρακτηρων και βαλεις ελληνικα τοτε οκ , αλλα χαλανε καποιες αλλες ελληνικες επικεφαλιδες που μαλλον εχουν αλλη κωδικοποιηση ελληνικων . σιγουρα εχει να κανει με την σελιδα , γιατι οταν ειμαι στο νοιζ η ελληνικη κωδικοποιηση ειναι default ενω στο διπλα tab που εχω ανοιχτο το Msn inbox εχει default <<δυτικη>> κωδικοποιηση. http://the-boody.blogspot.com/
trolley Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2005 Βρε τρελούλια, εγώ νόμιζα ότι μιλάμε για σελίδες του noiz.. Το hotmail δεν υποστηρίζει ελληνική κωδικοποίηση χαρακτήρων.. απλά ο ΙΕ κάνει την (παράτυπη) μεταχείριση της σελίδας αγνοώντας την ενσωματωμένη κωδικοποίηση της και μεταβάλοντάς την σε ελληνική. Απλά το Firefox λειτουργεί σωστά, και το Hotmail είναι κακοφτιαγμένο με την έννοια ότι αφού απευθύνεται σε διεθνές κοινό έπρεπε να υποστηρίζει διεθνείς κωδικοποιήσεις. Mea Culpa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση