Evilnye Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2009 Δεν το τρέχω.Συντόμευση για το system tray είναι. Αν δεν κάνω λάθος ότι είναι στο system tray τρέχει και επιβαρύνει τη μνήμη. Όχι ότι αυτό θα λύσει το πρόβλημά σου.
dpapan Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2009 Σίγουρα δεν είναι αυτό γιατί με την Audigy δεν έχω πρόβλημα.Αλλα απ 'οτι βλέπω το Guitar Rig δημιουργεί όλο πρόβλημα.
dpapan Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά γνωρίζει κανείς αν χρειάζεται κάποια ρύθμιση για την κάρτα ώστε να μην φορτώνει τόσο πολύ η cpu όταν φορτώνω virtual instruments;Το πολύ με 5 instruments σέρνονται τα πάντα.Ο ήχος "σπάει" και δεν ακούγετε τίποτα καθαρά.Γνωρίζει κανείς κάτι;
Manager Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά γνωρίζει κανείς αν χρειάζεται κάποια ρύθμιση για την κάρτα ώστε να μην φορτώνει τόσο πολύ η cpu όταν φορτώνω virtual instruments;Το πολύ με 5 instruments σέρνονται τα πάντα.Ο ήχος "σπάει" και δεν ακούγετε τίποτα καθαρά.Γνωρίζει κανείς κάτι; Χρειαζεται ισχυρο υπολογιστη και μπολικη μνημη RAM για να δουλεψει ακουραστα με 5 και πανω virtual instruments. Αν δεν εχεις, μια λυση ειναι να κανεις freeze στο Cubase τα VST που εχεις ηδη γραψει ωστε να μην φορτωνουν/παιζουν realtime οταν δουλευεις το προγραμμα. Αλλη λυση ειναι να περνας απο το ιδιο καναλι VST 2-3 οργανα αλλα εκει θα εχεις προβλημα με τη μιξη αφου ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα θελεις διαφορετικες εντασεις για το καθενα, αλλο pan κλπ. Και 3ον μπορεις να κανεις export σε audio οτι καναλι VST εχεις γραψει και δεν θα το ξαναπειραξεις και μετα να το εισαγεις ξανα σε νεο καναλι audio, σβηνωντας μετα το καναλι VST για να ελαφρυνει το συστημα. Τα ιδια παθαινω και εγω και με VST αλλα και με guitar sims οπως guitar rig, amplitube κλπ. Αν κανω 2-3 καναλια με διαφορετικα guitar sims κολλαει κατευθειαν γιατι εχω παλιο pc δυστυχως. :-\
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση