playloud Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 δεν ειναι κουτουκι του γεροκουραμά του ξουραφιάρη δε θα χεις προβλημα. ΘΕΟΣ, classic trigga. Χρονια πολλα τζατζι.. Make me fries...
Gioutsos Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 OK παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! :)
trigga Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Χαιρετουρα απ τον γιαννακη......με τις τριχιές.Σου στελνει δωρο μπου-μπουνίερα με DHL Ροδο.......νουνακι παλι καλα θα περαξεις.......
jkstigma Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο,απλά θα ήθελα να ήξερα τι πρέπει να κάνω για να δω αν έχει κάποιο πρόβλημα πριν την αγοράσω. παρε καποιον μαζι σου που να ειναι εμπειρος και δοκιμαστε την inhttps://www.youtube.com/user/jkstigma/videos
Gioutsos Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 παρε καποιον μαζι σου που να ειναι εμπειρος και δοκιμαστε την Δυστυχώς δεν γνωρίζω κάποιον έμπειρο κιθαρίστα :'(
dr.peters Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 ωραια, εισαι απο αθηνα? αν θελεις μπορω να ερθω μαζι σου σε ενα δυο μαγαζια και να δουμε καποια πραγαμτα μαζι! πανελιστας και ανταρτομαχητης....
Gioutsos Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 ωραια, εισαι απο αθηνα? αν θελεις μπορω να ερθω μαζι σου σε ενα δυο μαγαζια και να δουμε καποια πραγαμτα μαζι! Να είσαι καλά φίλε μου,τελικά βρήκα τον παλιό μου δάσκαλο στην κιθάρα και θα πάω μαζί του.Και πάλι σε ευχαριστώ όμως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση