dr.peters Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 συγνωμη για τα greeklish,εγραγα αγγλικα και ξεχαστηκα :P μπορεις να κανεις τροποποιηση και να ειναι στα ελληνικα...! πανελιστας και ανταρτομαχητης....
Vasilis Fender Squier Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 αντε..οσο ζω θα μαθαινω..θενκς για την πληροφορια..
Vasilis Fender Squier Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 4 σελιδες post και ειχε μαγνητη ο κολλητος ;D :P ??? τι να πεις ;D το θαυμα των χριστουγεννων! ναι οντως ειναι κουλο...ολη μερα και μπαινει το παιδι στο μσν,του λεω οτι ψαχνω μαγνητη και μου κανει εχω εναν απο την ibanez μου.. ;Dαλλο που δεν θελω εγω ;D ;D
studio54GR Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Τζάμπα πειράγματα.... Αν θέλεις κάτι χώσε φράγκα και πάρε ένα σετ που να αξίζει τον κόπο.... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
trigga Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 ολο το σκεπτικο υπο το πρισμα του πειραματισμου ε γιατι για τρελες αλλαγες δεν σε βλεπω στον ηχο.Αμα το οργανο ειναι κατω του μετριου δεν χωραει αναβαθμισεις. Αν θες καλυτερο οργανο περιμενε τον αγιοβασιλη του Πασχα ή οποιας αλλης περιοδου θα σου κανει κ θα χεις κ μοναδες στο κινητο να τον παρεις τελεφουνκεν να γινει η αγορασια. Υ.Γ.Προσοχη ολοι οι εξεταζομενοι με τα λεξικα μαζι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση