mariopol Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 τι κιθαρα εχεις? εχει δυο διπλους? αν οχι, τοτε αφου ψαχνεις χαμπακερ μονο στην πισω πισω θεση μπορεις να τον βαλεις! ρε φιλε θα το καψεις το παληκαρι!!! απαγορευεται να βαλεις διπλο στο λαιμο και τους αλλους μονους? squier εχει και μαλλον sss αλλιως δεν θα συζηταγαμε ;) επισης οι squier ειναι ετοιμες για ολα! εχουνε cavities για διπλους απο τη μαμα ;D Ασχετο- πηγες στην εκθεση? www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com
Vasilis Fender Squier Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 ΝΑΙ αυτο θα ελεγα τωρα..απο ενα παλιο θεμα που ειχα φτιαξει εμαθα οτι οντως παιρνει διπλο..ειναι ηδη σκαμενο.. ;D αλλα σε ποιοα θεση αξιζει να το βαλω? εχει διαφορες στον ηχο?
dr.peters Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 κατσε, γιατι μπερδευτηκα και δινω και συμβουλες αβερτα κουβερτα τρομαρα μου :-\ σε ποιες θεσεις ειναι σκαμενες οι σκουαιρ? ρε φιλε θα το καψεις το παληκαρι!!! απαγορευεται να βαλεις διπλο στο λαιμο και τους αλλους μονους? squier εχει και μαλλον sss αλλιως δεν θα συζηταγαμε ;) επισης οι squier ειναι ετοιμες για ολα! εχουνε cavities για διπλους απο τη μαμα ;D οχι δεν απαγορευεται, αλλα αφ ενος δεν ειναι κατι κοινο και αφ ετερου πηρα σαν δεδομενο πως θα εχει κιθαρα με 2 μονους και τον ενα διπλο στην γεφυρα! και χωρις να ξερω πως ειναι ετοιμη και για διπλο, προετρεξα!!! ;D Ασχετο- πηγες στην εκθεση? οχι ακομα, αλλα μολις βρω καποιον για παρεα θα παω!!!! πανελιστας και ανταρτομαχητης....
Vasilis Fender Squier Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 οκ δηλαδη αξιζει αυτος? http://www.noiz.gr/index.php?action=classifieds;sa=view;id=23634 η αν εχετε να πρωτινετε καποιον πιο φθηνο εδω στο νοιζ θα προτιμουσα αλλα και εκτος πειτε μου.κατι αλλο..αμα αγορασω κατι απο thomann που ακουσα οτι ειναι σπουδαια ιστοσελιδα,τι μεταφορικα θα πληρωσω??
funky_bassman Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Γνώμη μου (τελείως υποκειμενική) αλλά εγώ θα σου έλεγα να μην κοιτάξεις να αλλάξεις μαγνήτες στην κιθάρα σου αλλά να κοιτάξεις για άλλη κιθάρα. Θα ξοδέψεις (λίγο ή πολύ) 100 ευρώ για να αλλάξεις μαγνήτη. Από ότι έχω καταλάβει γουστάρεις γκάζια. Μάζεψε λίγα λεφτά παραπάνω (καμιά 200αρα ας πούμε) και πάρε μία μεταχειρισμένη από εδώ που θα σου κάνει για πιο βρώμικες καταστάσεις (καμία Ibanez ή Cort ας πούμε) και έτσι θα έχεις 2 κιθάρες (καλό κάνει ένα back up όργανο) και θα κρατήσεις το πλεονέκτημα του sss που είναι μεγάλο (για εμένα πάντα).... LA ROJΑ ARMADA
dr.peters Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Γνώμη μου (τελείως υποκειμενική) αλλά εγώ θα σου έλεγα να μην κοιτάξεις να αλλάξεις μαγνήτες στην κιθάρα σου αλλά να κοιτάξεις για άλλη κιθάρα. Θα ξοδέψεις (λίγο ή πολύ) 100 ευρώ για να αλλάξεις μαγνήτη. Από ότι έχω καταλάβει γουστάρεις γκάζια. Μάζεψε λίγα λεφτά παραπάνω (καμιά 200αρα ας πούμε) και πάρε μία μεταχειρισμένη από εδώ που θα σου κάνει για πιο βρώμικες καταστάσεις (καμία Ibanez ή Cort ας πούμε) και έτσι θα έχεις 2 κιθάρες (καλό κάνει ένα back up όργανο) και θα κρατήσεις το πλεονέκτημα του sss που είναι μεγάλο (για εμένα πάντα).... και αυτη η προταση δεν ειναι ασχημη! +1 απο μενα! πανελιστας και ανταρτομαχητης....
Vasilis Fender Squier Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 ναι οντως πολυ καλη ιδεα και ηδη αρχησε να με προβληματιζει.. δυο ερωτηματα 1)αυτο το sss που λες τι ειναι? 2)ναι οντως γουσταρω γκαζια αλλα εχω ενα κοληματακι με τις made in japan :), οχι οτι ι η δικια μου ειναι αλλα αλλου θελω να καταληξω.αξιζει να παρω πχ μια ibanez ή jackson αλλα made in china??(που προφανως για τα λεφτα που μιλας τετοιας προελευσης εννοεις)γενικα οι made in china αξιζουν στην περιπτωση μου??
mariopol Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 ξεφυγαμε! το παληκαρι στην αρχη ηθελε να δωσει 25ε για ενα μαγνητη ??? :P ;) και τωρα θα παρει μιας ιδιας κλασης κιθαρα? για backup???? σε τι? www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com
dr.peters Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 πραγματι, το σκεφτηκα και εγω αυτο., αλλα μετα ειπα πως ισχυουν οι ακολουθες 4 παραμετροι! 1,ο μαγνητης των 25ευρω θα ναι μαπα... 2,δεν θα καταφερει να τον βαλει μονος του 3,ενας μαστορας για σετ απ και χορδες θα του παρει χαλαρα ενα 60αρι.... 4,θα γλυτωσει απο το να ανοιγει θεματα εδω στο νοιζ και να ρωταει! πανελιστας και ανταρτομαχητης....
mariopol Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 πραγματι, το σκεφτηκα και εγω αυτο., αλλα μετα ειπα πως ισχυουν οι ακολουθες 4 παραμετροι! 1,ο μαγνητης των 25ευρω θα ναι μαπα... 2,δεν θα καταφερει να τον βαλει μονος του 3,ενας μαστορας για σετ απ και χορδες θα του παρει χαλαρα ενα 60αρι.... 4,θα γλυτωσει απο το να ανοιγει θεματα εδω στο νοιζ και να ρωταει! ναι αλλα θα μαθει στη χειροτερη ;D ;D ;D ;) ;) ;) ;) αλλιως καθε λιγους μηνες θα δινει 220 ευρω για κιθαρα! www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση