rhcpgiannis Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Καλημερα παιδια!! εχω ενα προβλημα με τιν κιθαρα μου, μια Cort stratocaster. Στην αρχη αλλαζα χορδες κανονικα χωρις κανενα προβλημα!! ομως εδω και δυο μηνες περιπου οποτε αλλαζω χορδες σηκωνεται ο καβαλαρης!!! Ρωτησα και μου ειπαν οτι πρεπει τις χορδες να τις αλλαζω μια μια και να μην τις βγαζω ολες μαζι, πραγμα που δεν εκανα πριν. Τωρα εχετε καμια ιδεα για το πως θα κατεβει??? :-\ One More Of Me...
ginargiros Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Βάζεις ίδιες χορδές ή πιο χοντρές?
rhcpgiannis Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Βάζεις ίδιες χορδές ή πιο χοντρές? Οχι, απο τοτε που εχω την κιθαρα 10ρες βαζω... One More Of Me...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Τι εννοούμε σηκώνεται ο καβαλάρης, τι είδους καβαλάρης ;
ginargiros Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Μια απλή λύση είναι να αλλάξεις τις χορδές, μία-μία :) Άλλη λύση θα ήταν να βγάλεις όλες τις χορδές και να τις τοποθετήσεις σωστά τελευταία λύση θα είναι να σφίξεις τις βίδες στα ελατήρια που έχει το τρέμολο.
WilliamSats Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Για ποιό μοντέλο μιλάμε? Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
rhcpgiannis Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Μια απλή λύση είναι να αλλάξεις τις χορδές, μία-μία :) Άλλη λύση θα ήταν να βγάλεις όλες τις χορδές και να τις τοποθετήσεις σωστά τελευταία λύση θα είναι να σφίξεις τις βίδες στα ελατήρια που έχει το τρέμολο. Σ'ευχαριστω φιλε μου!! Μονο εχω μια ερωτηση..Για τιν πρωτη λυση αν βγαζω μια μια και περναω τιν καινουρια δεν θα παραμινει ορθιος?? One More Of Me...
ginargiros Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Σ'ευχαριστω φιλε μου!! Μονο εχω μια ερωτηση..Για τιν πρωτη λυση αν βγαζω μια μια και περναω τιν καινουρια δεν θα παραμινει ορθιος?? Σωστή η παρατήρηση. Ακολούθησε το δεύτερο βήμα τότες
rhcpgiannis Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Σωστή η παρατήρηση. Ακολούθησε το δεύτερο βήμα τότες Ενταξει αλλα τι εννοεις με το να τις τοποθετισω σωστα?? One More Of Me...
ginargiros Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2009 Ενταξει αλλα τι εννοεις με το να τις τοποθετισω σωστα?? Μία μία, με όσες στροφές πρέπει να έχει, τέντωμα της κάθε χορδής για να πάρει τα όποια μπόσικα κτλπ. Κάπου πρέπει να υπάρχει ένα άρθρο του ΣΦ... Διάβασε και αυτό http://www.themusicianssuperstore.com/taylor_guitars/pdf/restring_guitar.pdf. είναι για ακουστική αλλά η φιλοσοφία παραμένει ίδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση