ninja Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω το εξής διότι δεν ρνωρίζω πολλά από PC (κάτοχος mac). Tα netbook τρέχουν κανονικά τα προγράμματα όπως finale κτλ; Ευχαριστώ εκ των προτέων για το χρόνο σας.
Jasemeister Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Τα Netbook έχουν αρκετά περιορισμένες δυνατότητες. Το finale τι πρόγραμμα είναι; Αν έχει να κάνει με επεξεργασία ήχου, fogedaboutit. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
hitman Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Επειδή είμαι κάτοχος netbook, το finale μάλλον θα το τρέξει αλλά πιο απαιτητικά προγράμματα μάλλον όχι. Βέβαια αν έχεις ήδη εξωτερική κάρτα ήχου αλλάζει το πράμα. Για ποιο netbook μιλάς? Shoot him again. His soul is still dancing...
Jasemeister Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Αν είναι αυτό εδώ τότε από τα reqs, Finale 2010 for Windows® XP/Vista/Windows 7 (64-bit compatible).* DVD-ROM drive. 800x600 minimum monitor resolution. Minimum 512MB RAM (1GB or more recommended for optional use of Garritan sounds/Aria Player: more RAM = more available sounds). 500MB hard drive space required for software and user manual. An additional 2GB hard drive space is required for all VST/AU sounds included with Finale 2010. μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα μόνος σου. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
ninja Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Μάλιστα οπότε μια χαρά θα το τρέξει λογικά. Απλά επειδή είμαι λίγο καχύποπτος με τα PC γενικά και επειδή ταξιδεύω αρκετά είπα να παρω κάτι φηνό για να μπορώ να δουλέυω στο finale. Kαι επειδή τα macbook είναι λίγο τσιμπιμένα, σκέφτηκα αυτήν τη λύση. Ευχαριστώ πολύ πάντως για τη βοήθεια.
hitman Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Δεν έχει κανένας γνωστός σου netbook να το δοκιμάσεις? Νομίζω πως πλέον όλα έχουν τουλάχιστον 1GB RAM οπότε είσαι καλυμμένος. Shoot him again. His soul is still dancing...
ninja Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Δυστυχώς όχι δεν έχει. Σκέφτηκα βέβαια και τη λύση του μεταχειρισμένου laptpop σε περίπτωση που δεν κάνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση