spy Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Σε αντίθεση με την πλειοψηφία εδώ, εμένα μου αρέσουν τα γεμιστά με κιμά. Μήπως είμαι αιρετικός;
RiRiIII Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 .... Forum, παρέες, οικογένεια είναι επιλογές μας και ως εκτούτου κοντά στα γούστα μας. Η Ελλάδα όμως δεν είμαστε (μόνο) εμείς. Και ειδικά όταν εμείς δεν είμαστε καν αντιπρόσωποι του μέσου όρου if you catch my drift ;) Πράγματι. Αλλα έιμαστε και εμεις. Και αυτο διαφοροποιει μια δημοκρατια απο μια μπανανια. Οι Γερμανοι συντηρούν και με δημοσιο χρημα το Rockpalast πανω απο 30 χρονια, το BBC παραγει εκπομπες για το Kraut Rock κλπ. Δεν ειναι μειοψηφία οι οπαδοί του Kraut Rock στην Αγγλία; Σίγουρα ναι. Αλλά έχουν δικαίωμα στην κρατική τηλεόραση όσο και οι λοιποί. Η μονοπώληση του 99,99% των πάντων από ένα και μοναδικό ύφος με 5-6 παραλλαγές (μουσικής στην περίπτωσή μας) σε 'ολα τα επίπεδα και όλα τα μέσα τυφλώνει, βάζει παρωπίδες και ευνουχίζει. Απαράδεκτο και αντιδημοκρατικό, στην καλύτερη περίπτωση.
Evilnye Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Σε αντίθεση με την πλειοψηφία εδώ, εμένα μου αρέσουν τα γεμιστά με κιμά. Μήπως είμαι αιρετικός; Όχι μια χαρά είσαι κ εγώ ψηφίζω κιμά.
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Moderator Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Όχι μια χαρά είσαι κ εγώ ψηφίζω κιμά. +137. Κάποια στιγμή πρέπει να πούμε τα πράγματα με τ' όνομά τους. Thanassi b, να ένα μήλο. Μάραθον, να ένα μήλο:
dr.peters Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 ποπη να ενα τοπι.... (το κοκκινο μηλο ηταν καλυτερο) πανελιστας και ανταρτομαχητης....
Evilnye Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Τι μου ρθε τώρα... Σου στέλνω χαιρετίσματα με μήλο δαγκωμένο κι ανάμεσα στη δαγκωνιά (δαγκανιά λέγαμε εμείς χαχαχα) έχει φιλί βαλμένο. Γνωστό δίστιχο λευκώματος δημοτικού Έλεος.
audiokostas Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
dr.peters Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 δημοτικου ποιας περιοδου? γιατι μοιαζει με κατι τσιτατα που εβλεπα γραμμενα στα παιδικα λευκωματα της μανουλας μου! :P πανελιστας και ανταρτομαχητης....
Evilnye Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 δημοτικου ποιας περιοδου? γιατι μοιαζει με κατι τσιτατα που εβλεπα γραμμενα στα παιδικα λευκωματα της μανουλας μου! :P Ξέρω γω μερικά μείνανε και διαχρονικά. Μπορεί οι μετά από 6 χρόνια από μας να τις κόψαν τις σαχλαμάρες. ΥΓ, Συνθέτω ένα έπος δώστε μου λίγο χρόνο...
audiokostas Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 http://ceralex.blogspot.com/2008/05/o-4.html Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση