marathon Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Και παλι λαθος εισαι γιατι κρινεις εναν τραγουδιστη απο το 10% του ρεπερτοριου του,ξεχνωντας το υπολοιπο 90% που ειναι απλα αριστουργηματα ;) Δεν κρίνω το έργο του, γιατί δεν το ξέρω. Η Μαντουβάλα είναι τρόπος του λέγειν. Πόσο πιο απλά θέλετε να εξηγήσω αυτό που θέλω να πώ? Μπείτε σε ένα ναό τέχνης (μπουζουξίδικο) και ρωτήστε τα νέα παιδιά που διασκεδάζουν με Ελληνική ελαφρολαΪκή μουσική εάν γνωρίζουν το Στράτο και τον Στέλιο...και ελάτε να μου πείτε. Δεν διαφωνώ ότι το υπολοιπο 90% του έργου του Καζαντζίδη ειναι απλα αριστουργηματα, αυτό που λέω είναι ότι αυτό πια το θυμάσαι εσύ φίλε μου (γέροντα) Superfunk Και φυσικά επιμένω ότι οι ηλικίες 25-35 ξερουν περισσότερο τους Beatles από τον Καζατζίδη...(καλά δεν μιλάω για μικρότερες ηλικίες...) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
spy Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Πάντως τo Audi A6 έχει σαφώς καλύτερο κιβώτιο ταχυτήτων από το Saab 9-5.
Jasemeister Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Δεν κρίνω το έργο του, γιατί δεν το ξέρω. :o :o :o Δηλαδή εγώ που είμαι 20 χρόνια νεότερος και μεταλλάς γνωρίζω περισσότερα από σένα για το έργο του Καζαντζίδη; Ε ζαμέ! :P Και ναι ξέρω περισσότερα για τον Καζαντζίδη παρά για τους Beatles... Πάντως τo Audi A6 έχει σαφώς καλύτερο κιβώτιο ταχυτήτων από το Saab 9-5. Καλό είναι αλλά κάπου ρετάρει ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Evilnye Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Και φυσικά επιμένω ότι οι ηλικίες 25-35 ξερουν περισσότερο τους Beatles από τον Καζατζίδη...(καλά δεν μιλάω για μικρότερες ηλικίες...) Μπα μην είσαι τόσο σίγουρος πάντως και δεν κρίνω από μένα και τον κύκλο μου, που είναι ροκομεταλλάδες ή βλαμμένοι μουσικοί ή και τα 2 μαζί. Πάντως στον τίτλο ξεχάσατε τα γεμιστά.
Jasemeister Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Πάντως στον τίτλο ξεχάσατε τα γεμιστά. +1 Απαιτώ να γίνει στίκυ το παρόν και να γίνει υποχρεωτικό ανάγνωσμα για τα νεα μέλη. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Shelter Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Μπείτε σε ένα ναό τέχνης (μπουζουξίδικο) και ρωτήστε τα νέα παιδιά που διασκεδάζουν με Ελληνική ελαφρολαΪκή μουσική εάν γνωρίζουν το Στράτο και τον Στέλιο...και ελάτε να μου πείτε. ***** Και φυσικά επιμένω ότι οι ηλικίες 25-35 ξερουν περισσότερο τους Beatles από τον Καζατζίδη. Αυτό σου έλεγα παραπάνω... μπες εσύ σε ένα ναό τέχνης, και περίμενε μέχρι να παίξουν τραγούδια που είχαν πει ο Στράτος και ο Στέλιος, και θα δεις ατομα απο 18-35 να τα τραγουδάνε ΌΛΑ και να τα χορεύουν... Δεν σου φτάνει αυτο? Και τώρα πιάσε ένα τυχαίο δείγμα πληθυσμού στις ίδιες ηλικίες και ρώτα για την δισκογραφία και τη δράση των beatles... p.s Τα παιδιά σου δεν είναι τυχαίο δείγμα πληθυσμού... μεγάλωσαν στο σπίτι σου ακούγοντας τους δίσκους σου και εσένα... Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.
audiokostas Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Πάντως τo Audi A6 έχει σαφώς καλύτερο κιβώτιο ταχυτήτων από το Saab 9-5. Μήπως γιατί η μπίλια στο λεβιέ του Audi είναι από .................. MAONI; :o Αυτό σου έλεγα παραπάνω... μπες εσύ σε ένα ναό τέχνης, και περίμενε μέχρι να παίξουν τραγούδια που είχαν πει ο Στράτος και ο Στέλιος, και θα δεις ατομα απο 18-35 να τα τραγουδάνε ΌΛΑ και να τα χορεύουν... Δεν σου φτάνει αυτο? Και τώρα πιάσε ένα τυχαίο δείγμα πληθυσμού στις ίδιες ηλικίες και ρώτα για την δισκογραφία και τη δράση των beatles... p.s Τα παιδιά σου δεν είναι τυχαίο δείγμα πληθυσμού... μεγάλωσαν στο σπίτι σου ακούγοντας τους δίσκους σου και εσένα... Αυτό ακριβώς λέω και αρπάζεσαι ρε Μάραθον.............. Forum, παρέες, οικογένεια είναι επιλογές μας και ως εκτούτου κοντά στα γούστα μας. Η Ελλάδα όμως δεν είμαστε (μόνο) εμείς. Και ειδικά όταν εμείς δεν είμαστε καν αντιπρόσωποι του μέσου όρου if you catch my drift ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
marathon Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Δηλαδή εγώ που είμαι 20 χρόνια νεότερος και μεταλλάς γνωρίζω περισσότερα από σένα για το έργο του Καζαντζίδη; Ε ζαμέ! :P Προφανώς, εγώ τον συχαινόμουν από μικρός...άρα δεν ασχολήθηκα μαζί του από μικρός...και δεν ήμουν και ποτέ μεταλάς... Αυτό σου έλεγα παραπάνω... μπες εσύ σε ένα ναό τέχνης, και περίμενε μέχρι να παίξουν τραγούδια που είχαν πει ο Στράτος και ο Στέλιος, και θα δεις ατομα απο 18-35 να τα τραγουδάνε ΌΛΑ και να τα χορεύουν... Δεν σου φτάνει αυτο? Και λές ότι ξέρουν ότι αυτά τα έλεγαν ο Στράτος και ο Στέλιος και όχι ο Βαλάντης που το λέει εκείνη τη στιγμή...πάσο μάγκες, έχετε πολύ μεγάλη εμπειρία από τους ναούς τέχνης που δεν έχω καμμία επαφή...άρα θεωρώ τα λεγόμενά σας σωστά. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
marathon Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Οn topic 13 Ιουνίου που δίνουν τη συναυλία στην Ιstanbul, είναι Κυριακή... ΒιgAlejandro...μέσα!!! Μάζευτους Βέβαια...προσοχή...τότε θα έχει βγεί το πρόγραμμα του Montreux... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
RiRiIII Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Και παλι λαθος εισαι γιατι κρινεις εναν τραγουδιστη απο το 10% του ρεπερτοριου του,ξεχνωντας το υπολοιπο 90% που ειναι απλα αριστουργηματα ;) Αυτο ασε να το κρινει ο χρονος. Μην ξεχνάς ότι από την εποχή της πρώτης εκτέλεσής της, η 5η του Beethoven κατα μεσο ορο παιζεται καθημερινα ζωντανά σε καποιο μερος του κόσμου. Αν μιλαμε για αριστουργηματα. Βαλε τοτε μαζι τα κτιρια του Βωβού με την Notre Dame. Ελεος!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση