Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Παιδιά σόρρυ πού δίνω έτσι πάσα στον ευατό μου, απλά είναι ένα παρόμοιο θέμα που έχω και με βασανίζει χρόνια.

Θέλω και εγώ να βάψω το μανίκι της κιθάρας μου. Πρόκειται για μια Gibson Studio LP η οποία μου έσπασε στο σημείο ανάμεσα στο headstock και μανίκι΄(πίσω από το νάτ), εκεί που σπάνε όλες οι lp δηλαδή.

Η δουλειά που της έγινε στο κόλλημα δεν ήταν άσχημη. Απλά επειδή φάινεται η ρωγμή έλεγα μήπως βάψω το μπράτσο για να φαίνεται πιο όμορφη και για ψυχολογικούς κυρίως λόγους (δεν θέλω να εξαπατήσω κανέναν, δεν σκέφτομαι να την πουλήσω).

Τα μανίκια στις lp όμως δεν είναι βιδωτά, δεν ξέρω κατά πόσο είναι εύκολη αυτή η διαδικασία(σε περίπτωση που πρέπει να βγάλεις το μανίκι για να το βάψεις). Στο κάτω κάτω ας μην βαφτεί ολόκληρο, μόνο ψιλά που βρίσκεται η ρωγμή..αλλά κατι τέτοιο δεν ξέρω κατα πόσο γίνεται.

1000 συγνώμη και ειδικά από σένα Κώστα που άνοιξες το θρέντ, απλά είναι κάτι που με προβληματίζει καιρό ελπίζω να με καταλαβαίνετε  :'(  :'(  :'(

Δημοσιευμένο

Παιδιά σόρρυ πού δίνω έτσι πάσα στον ευατό μου, απλά είναι ένα παρόμοιο θέμα που έχω και με βασανίζει χρόνια.

Θέλω και εγώ να βάψω το μανίκι της κιθάρας μου. Πρόκειται για μια Gibson Studio LP η οποία μου έσπασε στο σημείο ανάμεσα στο headstock και μανίκι΄(πίσω από το νάτ), εκεί που σπάνε όλες οι lp δηλαδή.

Οι Gibson, εκτός από το βάψιμο, θέλουν και νίτρο και όχι πολυουρεθάνη όπως οι περισσότερες κιθάρες.

http://www.jokerguitars.gr/contact.html

Για τηλ στο μάστορα.

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Δημοσιευμένο

Thanx...το εκτιμώ ιδιαίτερα ότι μου προτείνεις εσύ τον συγκεκριμένο, έχω μπει στο σάιτ σου και έχω χαζέψει. Αλήθεια εσύ με βαφές ασχολείσαι μόνο πάνω σε καινούργια κομμάτια που συναρμολογείς?

Είναι μανίκι (  ;D ) βέβαια για μένα το ότι ο συγκεκριμένος μάστορας είναι Αθήνα, αλλά αφού τα θέλει ο ποπός μου... (Και για θεσσαλονίκη που με βολεύει πιο πολύ έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τον Παναγιώτη Λαμπή...θα απευθυνθώ και εκεί...είδωμεν...)

και πάλι ευχαριστώ  :)

Δημοσιευμένο

Thanx...το εκτιμώ ιδιαίτερα ότι μου προτείνεις εσύ τον συγκεκριμένο, έχω μπει στο σάιτ σου και έχω χαζέψει. Αλήθεια εσύ με βαφές ασχολείσαι μόνο πάνω σε καινούργια κομμάτια που συναρμολογείς?

Κυρίως σε καινούργια σώματα για να ξέρω από την αρχή τι γίνεται. Όλη αυτή η διαδικασία πρετοιμασίας του σώματος, βαφής, εικαστικού, λούστρου, είναι η απόλυτη χημεία και τα υλικά πρέπει να είναι συμβατά μεταξύ τους.

Σε περιπτώσεις ήδη έτοιμου σώματος, ο συγκεκριμένος μάστορας μου προετοιμάζει τα σώματα για εκτύπωση.

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...