ignantios Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2010 παντως αυτο που ξερω με βεβαιοτητα καθοτι εχω παρακολουθησει αμετρητα ντοκιμαντερ επ'αυτου.....και εχω βοηθησει και εγω με τον οβολον μου τα ιδρυματα αυτα......ειναι οτι στα κοριτσια του ασημενιου σωληνα...οντως μας στελνουν β΄διαλογης ;D RUN FOREST....RUN!!!!
georgnik Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2010 Βλεπω οι "καλοθελητες" δεν σταματαν με τιποτα... Επειδη ζουμε λοιπον στη χωρα που πρεπει ΔΙΑΡΚΩΣ να αποδεικνυουμε οτι δεν ειμαστε ελεφαντες...: Δειτε ξανα την αποδειξη... H Roland ΔΕΝ εστειλε την "Χ" διαλογης πεταλιερα στην Ελλαδα. Την εστειλε στη Γερμανια!!! Την εστειλε σε κατοικο Γερμανιας. Πληρωθηκε μεσω γερμανικης τραπεζης. Τα λεφτα σταλθηκαν απο γερμανικο ιδρυμα σε γερμανικο ιδρυμα. Οπότε το παραμυθι οτι παιρνουμε Χ διαλογης λογο οτι η Ελλαδα εχει πολλες παραλιες ειναι για παιδια κατω των 5 ετων... Το Χ διαλογης που πηρα, ειναι στο 50% της τιμης οχι γιατι ειναι Χ διαλογης, αλλα γιατι αυτος εκει, ΔΕΝ πονταρει να βγαλει 400% κερδος. Δε σκεφτηκε οτι αφου δεν εχεις πεταλιερα/φορτιστη για το ηλεκτρικο σου ακκορντεον, αρα δεν εχεις ακκορντεον, αρα θα πληρωσες ΑΔΡΑ για να ξαναεχεις ακκορντεον. Ούτε οτι το κοστος μεταφορας της πεταλιερας ειναι 150 ευρω και θα τα πληρωσει ο πελατης. Κι αν το θελεις πιο γρηγορα θα πληρωσεις τα εξτρα εξοδα μεταφορας. Σκεφτηκε οτι εκτος απο πεταλιερα θα φερω και αλλα 10 πραγματα και το κοστος μεταφορας ΔΕΝ θα το μεταφερω στον πελατη. Δε θα βγαλω κερδος ΚΑΙ απο τα μεταφορικα. Σκεφτηκα απλα, οπως λενε οι γερμανοι: Der Kunde ist Kunig. Ο πελατης ειναι βασιλιας δηλαδη... οπως ΜΟΝΟ θεωρητικα λεμε εδω: Ο πελατης εχει παντα δικαιο. Εσεις λοιπον που πιστευετε οτι ο Thomann (που σε αυτη τη περιπτωση ΔΕΝ προκειται για τον Thomann, προκειται για τον γενικο αντιπροσωπο-εισαγωγεα της Roland στη Γερμανια) πουλαει δευτερης διαλογης, μπορειται να δωσετε τα ωραια σας λεφτα σε αυτους που σας πουλαν Α'διαλογης... Περαστικα!!!
neeq Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2010 Νομίζω οτι γκρινιαζεις εντελως αδικα, καθως εκτος του οτι σχεδον ολοι αναφερθηκαν σ'αυτο ως αστειο, δεν εγινε πουθενα για τη δικη σου περιπτωση. Δεν ειναι αναγκη να βλέπουμε φαντασματα και "καλοθελητες" παντου.
georgnik Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2010 OP Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2010 Οχι, συγγνωμη αν αυτη τη φορα φαινεται ως "γκρινιασμα"! Θελω να σας δειξω και να τονισω οτι ΔΕΝ προκειται για Χ,Ψ,Ζ διαλογης με επιχειρηματα και οχι απλα με λογια! Σορρυ αυτη τη φορα αν φανηκε υπερβολικο! Σορρυ! Αν θεωρειται σκοπιμο και οτι ολοι οι προηγουμενοι αναφερθηκαν ως αστειο, τοτε να σβηστει το εξτρα ποστ!!! Συγγνωμη!
neeq Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2010 Δε νομιζω να υπάρχει προβλημα, οπως δε νομίζω να μη συμφωνει κανεις με αυτα που λες περι κερδοσκοπίας σε σχεση με εξω.
psycho969 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2010 Eγω παντως δινω παντα μια ευκαιρια στα ελληνικα μαγαζια να μου κανουν τιμες κοντα στου εξωτερικου και μονο αν δεν μου κανουν ψωνιζω εξω και να γνωριζετε οσοι ψωνιζετε με το ζορι απ εξω οτι αν κλεισουν τα ελληνικα μαγαζια θα ακουτε τις κιθαρες στο youtube για να εχετε αποψη...
X-minor Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2010 Eγω παντως δινω παντα μια ευκαιρια στα ελληνικα μαγαζια να μου κανουν τιμες κοντα στου εξωτερικου και μονο αν δεν μου κανουν ψωνιζω εξω και να γνωριζετε οσοι ψωνιζετε με το ζορι απ εξω οτι αν κλεισουν τα ελληνικα μαγαζια θα ακουτε τις κιθαρες στο youtube για να εχετε αποψη... Έχοντας υπ'όψην τα θεσπέσια σεταρισμένα όργανα στα ελληνικά καταστήματα μάλλον ήδη αυτό κάνουμε.
psycho969 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2010 Μην τα γραφεις στο νοιζ μονο,να τους τα λες στα μουτρα αν περιμενεις βελτιωση
funky_bassman Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2010 Έχοντας υπ'όψην τα θεσπέσια σεταρισμένα όργανα στα ελληνικά καταστήματα μάλλον ήδη αυτό κάνουμε. Έλα τώρα γίνεσαι λίγο άδικος... Όλοι μας έχουμε βρει (ή σχεδόν όλοι) κάποιο "φιλικό" μαγαζί (που δηλαδή έχουμε ξοδέψει άπειρα λεφτά σε σέρβις κλπ και τον έχουμε συμπαθήσει για κάποιο λόγο τον άνθρωπο) που να δοκιμάζουμε όργανα... Και σίγουρα έχουμε αποκτήσει το θράσος να δοκιμάζουμε δεξιά και αριστερά όργανα... Απλά αυτό απαιτεί κάποια χρόνια εκνευρισμού και ξοδέματος χρημάτων!!!! (δυστυχώς) LA ROJΑ ARMADA
X-minor Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2010 Μην τα γραφεις στο νοιζ μονο,να τους τα λες στα μουτρα αν περιμενεις βελτιωση Δεν περιμένω βελτίωση ως έχουν τα πράγματα. Έλα τώρα γίνεσαι λίγο άδικος... Όλοι μας έχουμε βρει (ή σχεδόν όλοι) κάποιο "φιλικό" μαγαζί (που δηλαδή έχουμε ξοδέψει άπειρα λεφτά σε σέρβις κλπ και τον έχουμε συμπαθήσει για κάποιο λόγο τον άνθρωπο) που να δοκιμάζουμε όργανα... Και σίγουρα έχουμε αποκτήσει το θράσος να δοκιμάζουμε δεξιά και αριστερά όργανα... Απλά αυτό απαιτεί κάποια χρόνια εκνευρισμού και ξοδέματος χρημάτων!!!! (δυστυχώς) Με κανένα μαγαζί ή μαγαζάτορα δεν είμαι "φιλικός" και να πιώ και φραπέ κλπ. Ναί μπορώ να πάω να δοκιμάσω καμιά κιθάρα σε έναν που έχει όντως καλά σεταρισμένα τα όργανά του, και εννοείται ότι ο άνθρωπος φέρεται σαν άνθρωπος, αλλά ως εκεί. Δεν είναι και ν'αρμενίζω συνέχεια εκεί ούτε να πρήζω κλπ. Και στο κάτω κάτω ως πιθανός πελάτης περιμένω ανάλογη αντιμετώπιση, όχι βαρεμάρα, μούτρα, κακοσεταρισμένα όργανα και 10 ευρώ κάτω με ύφος τύπου "σου κάνω και χάρη". Όχι ευχαριστώ. Ευτυχώς υπάρχουν και προφανείς εξαιρέσεις (ο ένας που έλεγα πριν) και αυτό φαίνεται με το πόσοι τον προτιμούν από τον ανταγωνισμό. Τα'χουμε πεί 800.000 φορές περί ελληνικών καταστημάτων και δεν έχω καμμία όρεξη να επαναλαμβάνομαι περαιτέρω. Στην τελική θα φανούν όλα στο χειροκρότημα. Καθείς εφ'ω ετάχθη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση