fm Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Εχω μια πολυ απλη και βασικη(ισως ακομα και ηλιθια) απορια πως ακριβως επηρεαζουν τον ηχο μου τα knobs treble,middle,bass,presensance?κανα παραδειγμα απο τα seting γνωστων κιθαριστων θ ηταν καλοδεχουμενο
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Ακυρη η ερωτηση σου φιλε μου,εξαρταται απο ΠΟΙΟΝ ενισχυτη εχεις,ΤΙ κιθαρα εχεις και τι ΗΧΟ θελεις να βγαλεις & το σημαντικοτερο ΠΟΥ παιζεις (στο μπανιο σου?στο δωματιο σου?στο μπαρακι του Μητσου?στο ΜΑΡΑΚΑΝΑ? ;D). Για να μην αγχωνεσαι παντως βαλτα στη μεση ολα (με το Presence τερμα) και θα εισαι οκ στο 90% των περιπτωσεων... :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
santso 4 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 σε πολυ γενικες γραμμες μπορουμε να πουμε οτι τα μπάσα σημαίνουν ποσο θα ακουγεται μπουμπουνητο (χαμηλές νοτες,τριξιμο τα τζαμια και το πατωμα)και τα πρίμα πόσο θα ξυριζει ο ήχος σου τα αυτιά σου! τα μεσαία παλι, οταν το οργανο (ή η φωνη) βγαινουν μαζι και με άλλα οργανα(πχ η κιθαρα σου μαζι με drums,πληκτρα κλπ) κατα καποιο τροπο δινουν μια "υποσταση"στον ηχο σου,δηλ. τον κανουν να μη χάνεται στη μιξη.οταν παλι παίζεις μόνος σου καλύτερα είναι να τα εχεις αρκετα χαμηλά,γιατι βγάζουν μια "βρωμιά" στον ηχο.... Η παραπάνω τοποθέτηση βέβαια είναι εντελώς γενική και "μπακάλικη"!! ;) .... Λεει ελα ντε και το ντε ερχεται
fm Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2009 santso thanks.superfunk αυτο ειναι αυτο ειναι το θεμα πως εχω εναν vox ad50vt και σε καθε διαφορετικο setting αλλαζει τελειως ο ηχος.τν χρησιμοποιω και στο σπιτι και στις προβες και στα live.
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2009 δεν υπαρχουν setting τα οποια λειτουργουν σε ολα τα μοντελλα του ενισχυτη αυτου,πρεπει να προσαρμοζεις καθε φορα τον ηχο στον χωρο. επιμενω οτι στις περισσοτερες περιπτωσεις (και σχεδον παντα live μια και τα μικροφωνα "αγαπανε" τις flat ρυθμισεις στους ενισχυτες) " ολα τα κουμπια στη μεση" ειναι μια καλη αρχη ;),απο εκει και περα καλο ειναι να "κοβεις" παρα να προσθετεις συχνοτητες με το eq. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση