fm Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Πως μπορω ν εχω τν ηχο του θεου Amott?Περισσοτερο με ενδιαφερει ο ηχος του στους Spiritual Beggars(το συγκροτημα απλα σπερνει) καθως ασχολουμαι κυριως με stoner rock και αρκετα λιγοτερο με metal(ειδικα death,black....whatever)
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 δεν μπορεις να τον εχεις,βρες τον ΔΙΚΟ σου ηχο (ειναι και πιο ενδιαφερον αλλωστε). www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
BoogieMan Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Στους Beggars παιζει live με το ιδιο μεταλαδικο set-up του,τους εχω δει 2 φορες και δεν βρηκα κατι "vintage" στο gear του.Τωρα στο στουντιο μπορει να γραφει με οτι θελει...ποιος ξερει.Παντως ο ηχος των Beggars δεν μπορω να πω οτι ειναι κ ο πιο αντιπροσωπευτικος για την stoner φαση...ειναι λιγο "πλαστικος", καμια σχεση με την αμερικανικη κ αγγλικη σχολη και τη λατρεια τους στα αναλογικα... ;) Texas tone that's bad to the bone...
fm Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2009 θελω εαν παρομοιο ηχο επειδη ειναι σχετικα ευελικτος γιατι εαν αποκτησω ολο το gear γα ενα καθαρα stoner ηχο τοτε θ ειμαι λιγο περιορισμενος δν νομιζετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση