magicu Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 καλησπερα, προσπαθουσα να ανεβασω μια αγγελια στην καηγορια "διαφορα" αλλα οταν παταω "προσθηκη καταχωρησης" βγαινει το εξης μνμ... Συνέβη ένα σφάλμα! Η αγγελία σας στάλθηκε επιτυχώς και βρίσκεται στη διαδικασία ελέγχου για τη δημοσίευση της. Η δημοσίευση της έγκειται στους Νόμους και Κανόνες δημοσίευσης αγγελιών του Noiz.gr. Αμέσως μετά θα μπορείτε να προσθέσετε εικόνες. Πίσω εχω κανει κατι λαθος?γιατι πριν απο κανα μηνα που ειχα ανεβασει αγγελια για μια πεταλιερα δεν μου ειχε βγαλει αυτο το μνμ...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Η κατηγορία "Διάφορα" συμπεριλαμβάνει αντικείμενα που δεν εμπίπτουν στις άλλες κατηγορίες, αλλά που όμως έχουν κάποια σχέση με μουσική ή/και μουσική τεχνολογία. Η προειδοποίηση αυτή προφανώς υπάρχει σαν δικλείδα ασφαλείας επειδή παλαιότερα διάφοροι έβαζαν από ρουλεμάν μέχρι ελαιοχρωματισμούς. Θα την ελέγξει ο admin, όμως μέχρι να γίνει αυτό κοίτα μήπως εμπίπτει αλλού... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
magicu Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 δεν μπαινει αλλου αφου ειναι ενα playstation 3... μηπως δεν επιτρεπεται να μπει επειδη δν εχει σχεση με μουσικα ειδη?
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Η αγγελία σας στάλθηκε επιτυχώς και βρίσκεται στη διαδικασία ελέγχου για τη δημοσίευση της. http://www.youtube.com/watch?v=0438zezfN0Y ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
dr.peters Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 ναι αλλα, Η κατηγορία "Διάφορα" συμπεριλαμβάνει αντικείμενα που δεν εμπίπτουν στις άλλες κατηγορίες, αλλά που όμως έχουν κάποια σχέση με μουσική ή/και μουσική τεχνολογία. Η προειδοποίηση αυτή προφανώς υπάρχει σαν δικλείδα ασφαλείας επειδή παλαιότερα διάφοροι έβαζαν από ρουλεμάν μέχρι ελαιοχρωματισμούς. Θα την ελέγξει ο admin, όμως μέχρι να γίνει αυτό κοίτα μήπως εμπίπτει αλλού... φιλικα φιλε magicu. :) πανελιστας και ανταρτομαχητης....
neeq Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Το guitar hero δεν υπαρχει για ps3? ;D
Tthawth Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Το guitar hero δεν υπαρχει για ps3? ;D Με προλαβες ! Το απολυτο μουσικο εργαλειο και δεν εχει μπει σε αγγελια ακομη? http://www.facebook.com/fourlt
dr.peters Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 δεν το χα σκεφτει! εχω και εγω ενα μπλουζακι που δεν μου κανει πια και εχει πανω μια κιθαρα ζωγραφισμενη! θα την βαλώ αγγελια το βραδυ..... :) πανελιστας και ανταρτομαχητης....
magicu Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 ναι αλλα, φιλικα φιλε magicu. :) χαχαχαχα!αργησα λιγο αλλα το πιασα ;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση