ignantios Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Φέρε μου ένα Triaxis!!!!! Σε παρακαλώ!!! Τελικό και καμπίνα δεν θα σου ζητήσω, στο υπόσχομαι... Μόνο το Triaxis ;) ;) ;) ;) την καμπινα και τον τελικο θα τα ζητησω εγω και θα παιζουμε εναλλαξ.........μια εσυ 10 εγω ;D RUN FOREST....RUN!!!!
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Και εγω θα προτιμουσα να ειχα μια επαγγελματικη πεταλιερα φτιαγμενη απο τον Bradsaw,για να βγαλω λοιπον τον ηχο που βγαζω με την TL θελω μονο τα εξης: 2 fuzz,4 distortion,5 overdrive (τα δυο με real time gain controls),6 delay (ολα με tap tempo & φυσικα πεταλια για real time control feedback & level),3 reverb,1 leslie emulator (φυσικα με πεταλι real time speed control),2 tremolo (φυσικα με πεταλι real time speed control & tap tempo),2 phaser (φυσικα με πεταλι real time speed control & tap tempo),1 univibe (φυσικα με πεταλι real time speed/depth control & tap tempo),2 chorus,1 WAH,4 filter pedals (φυσικα με 2 πεταλια control)... α,και 3 σκλαβους να την κουβαλουν και ...7 ποδια για να παταω τα πεταλια... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
marathon Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Και εγω θα προτιμουσα να ειχα μια επαγγελματικη πεταλιερα φτιαγμενη απο τον Bradsaw... Και γιατί δεν έχεις?...Σοβαρά μιλάω... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 μα αυτο σου εξηγω .... ΕΙΧΑ.... ;D ;D (οχι απο τον Bradsaw αλλα το ιδιο καλη ;)) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
solega Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Και εγω θα προτιμουσα να ειχα μια επαγγελματικη πεταλιερα φτιαγμενη απο τον Bradsaw,για να βγαλω λοιπον τον ηχο που βγαζω με την TL θελω μονο τα εξης: 2 fuzz,4 distortion,5 overdrive (τα δυο με real time gain controls),6 delay (ολα με tap tempo & φυσικα πεταλια για real time control feedback & level),3 reverb,1 leslie emulator (φυσικα με πεταλι real time speed control),2 tremolo (φυσικα με πεταλι real time speed control & tap tempo),2 phaser (φυσικα με πεταλι real time speed control & tap tempo),1 univibe (φυσικα με πεταλι real time speed/depth control & tap tempo),2 chorus,1 WAH,4 filter pedals (φυσικα με 2 πεταλια control)... α,και 3 σκλαβους να την κουβαλουν και ...7 ποδια για να παταω τα πεταλια... ;D ε και τι πολλα ειναι???δε σε καταλαβαινω....
tommymoto Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 εγω απο dist pedals θεωρω πολυ καλα τα xotic bb preamp - rc booster, zendrive και ts 808 μπορεις να τα ακουσεις στο youtube. Woolie Boogie
solega Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 ts 808 distortion?? κομματακι δυσκολο.overdrive ναι.booster ναι.distortion oχι ομως
skantzos Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2009 ε και τι πολλα ειναι???δε σε καταλαβαινω.... Φίλε το παληκαρι εχει κανει λάθος: το 23ο στην πάνω μπροτινή σειρά δεν είναι ΤΡΟΥ ΜΠΑΗΠΑΣ και θα έχει πρόβλημα στον ήχο!!! "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."
Stevie@ Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2009 Skantzo απλά θεός..χαχαχαχαχαχ ;D ;D ;D www.facebook-codes.info
JollyJokker Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2009 ο riffguy είναι στη photo? Gimme Kramers! More Kramers!!! I WANT THEM ALL!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση